Donderdag 24 november is alweer het laatste digitale spreekuur MDTO van 2022. Adviseurs, ontwikkelaars en beheerders van informatiesystemen, en leveranciers zijn wederom van harte welkom op deze online bijeenkomst.

Tijdens de MDTO-spreekuren bespreken onze adviseurs MDTO-vraagstukken van deelnemers. Over bijvoorbeeld het opstellen van een metagegevensschema, het gebruik van bepaalde attributen, het opzetten van een begrippenlijst of het MDTO-koppelvlak.  

MDTO-stappenplan

De bijeenkomsten leveren ook weer input voor de doorontwikkeling van MDTO op. Zo is het Stappenplan toepassen MDTO tot stand gekomen. Dit plan geeft inzicht in de stappen en keuzes die er zijn bij het toepassen van MDTO in de eigen informatiesystemen. Het stappenplan is samen met koplopers (organisaties die MDTO al toepassen) ontwikkeld en vanaf nu te bekijken op onze website.

Heeft u een vraag?

U kunt uw vraag over MDTO vooraf insturen, maar dat hoeft niet. Als u al een vraag paraat heeft, dan kunt u deze vóór 23 november mailen naar info@nationaalarchief.nl, met als onderwerp spreekuur MDTO. Check vooraf even of de vraag en het antwoord al bij de veelgestelde vragen over MDTO staat.

Deelnemen

Het MDTO-spreekuur is online via Teams te volgen op donderdag 24 november. En duurt van 15.00 tot 16.00 uur. Deelnemen kan op uw computer of via de mobiele app. Klik hier om in te loggen.

Weergaven: 71

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden