Bron website VNG

De VNG heeft de raamovereenkomst voor de gezamenlijke aanbesteding van printdiensten op 17 juli 2020 gegund aan PCI, Xerox, Ricoh, Canon en Bechtle. Deze aanbesteding zorgt ervoor dat gemeenten een gedegen contractuele basis voor printen, kopiëren, scannen en faxen voor hun organisatie krijgen.

De Europese aanbesteding GT Print is een initiatief van de stuurgroep GT van VNG Realisatie, waarin vertegenwoordigers van gemeenten Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, RID de Liemers en de VNG zitting hebben.

Maatschappelijk verantwoord inkopen

Deelnemers aan GT Print hoeven niet zelf aan te besteden en het Servicecentrum Gemeenten van VNG Realisatie voert een deel van het beheer voor ze uit. GT Print bundelt daarnaast kennis van printers en aanbestedingen en bereikt schaalvoordelen; zowel grote als kleine deelnemers krijgen functionaliteit en diensten beschikbaar die anders onbereikbaar zouden blijven.

Bezwaar

Tot en met 6 augustus kunnen leveranciers bezwaar maken tegen deze gunning. Ook vindt er nog een verificatie plaats. Zonder bezwaar treedt de raamovereenkomst na die datum automatisch in werking en wordt per deelnemer een minicompetitie gehouden.

Printers Burgerlijke Stand

Of bij deze gunning ook rekening is gehouden met de eisen die vanuit Justid aan de printers van Burgerzaken zijn gesteld is niet bekend. Zie ook: http://www.breednetwerk.nl/forum/topics/ervaringen-gevraagd-printer...

 

Weergaven: 44

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2020   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden