PERSBERICHT: DE REE archiefsystemen B.V. en Documaster AS

Het Nederlandse bedrijf DE REE archiefsystemen B.V., een vertrouwde leverancier van hoogwaardige oplossingen voor het beheer van fysieke en gedigitaliseerde archieven en collecties, is recent overgenomen door Documaster AS, een toonaangevende Noorse leverancier van digitale archivering- en documentmanagementoplossingen.

DE REE archiefsystemen kan hiermee zijn klanten digitale archiveringsoplossingen bieden die een aanvulling vormen op de bestaande applicaties MAIS-Flexis en MAIS-(M)DWS en Documaster kan zijn oplossing buiten Scandinavië aanbieden.

Beide bedrijven richten zich op de archivering en het beheren van informatie en hebben een groot marktaandeel in de publieke sector.

“Documaster is erg blij met dit nieuwe partnerschap. Samen met DE REE archiefsystemen kunnen we al onze klanten bedienen met een zeer uitgebreid pakket aan diensten” zegt Adam Berg, CEO van Documaster, “wij willen DE REE archiefsystemen behouden zoals het nu is; de werknemers, de producten, de technologie en haar klanten, maar ook aanvullen met onze expertise en diensten.”

"DE REE Archiefsystemen B.V. levert al meer dan 25 jaar hoogwaardige archiveringsoplossingen en dankzij onze samenwerking met Documaster kunnen we ons aanbod uitbreiden met meer oplossingen voor digitale archivering", aldus Gerard Mulder, CEO van DE REE. "Wij geloven dat onze gecombineerde expertise in fysieke en digitale archivering klanten nieuwe mogelijkheden zal bieden."

Documaster heeft jarenlange ervaring in het bouwen van een sterke en robuuste documentmanagementoplossingen die alle documentatie op één plek verzamelt en bewaart. Zij zijn gespecialiseerd in het integreren van bedrijfssystemen met hun documentmanagementoplossing. Door het flexibele metadata model van Documaster is het mogelijk verschillende archiefstandaarden, informatiemodellen en classificatiesystemen te hanteren.

Door intensieve samenwerking tussen DE REE archiefsystemen en Documaster zullen klanten van beide partijen vele voordelen ervaren omdat:

  • Er gezamenlijk zeer veel kennis en expertise is in het beheer en het bewaren van zowel fysiek als born-digital archief.
  • Het digitaal werken in Noorwegen al veel langer de norm is én verder is doorgevoerd.
    (De werkwijze lijkt erg op het “Common Ground”-principe dat in Nederland een van de basisprincipes voor het digitaal werken is en bij gemeenten en andere overheidsorganisaties steeds belangrijker wordt).
    Samen met Documaster kan DE REE archiefsystemen een belangrijke rol spelen bij de implementatie van deze principes in Nederland.
  • In Scandinavië klanten van Documaster kunnen profiteren van de jarenlange ervaring van DE REE archiefsystemen voor wat betreft het bewerken, beheren en ontsluiten van archieven en collecties.

Documaster AS en DE REE archiefsystemen B.V. zijn blij met deze samenwerking en enthousiast over de mogelijkheden die dit biedt voor onze klanten in zowel Scandinavië als Nederland.

Voor meer informatie over de oplossingen van Documaster AS en DE REE archiefsystemen B.V. kunt u hun respectieve websites bezoeken op www.documaster.com/en en www.de-ree.nl

Over Documaster:

Documaster AS is een toonaangevende aanbieder van documentmanagementsystemen voor born-digital data. Om vooruit te kunnen kijken is het noodzakelijk om je verleden te kennen. Door nieuwe technologieën te omarmen met een focus op gebruiksvriendelijkheid hebben we een systeem gebouwd dat waardevolle data van organisaties en (lokale) overheden veilig beheert. Belangrijke documenten en data zullen er altijd zijn, sterker nog: er komt steeds meer bij. Documaster waarborgt een veilige en duurzame opslag voor al uw waardevolle data. www.documaster.com/en

Over DE REE archiefsystemen

DE REE archiefsystemen is marktleider op het gebied van hoogwaardige archiefbeheersystemen. Onze missie is het ondersteunen van organisaties bij het efficiënt beheren, digitaliseren en ontsluiten van hun waardevolle archief.

Met onze geavanceerde technologieën en expertise helpen we onze klanten met de complexiteit van archief- en documentbeheer. www.de-ree.nl

Weergaven: 57

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden