Schriftelijke Kamervragen over de opvolging van de aanbevelingen bij het rapport “De archivering van chatberichten bij het Ministerie van Algemene Zaken:

Vragen van het lid Palmen(Nieuw Sociaal Contract) aan de Minister-President over de opvolging van de aanbevelingen bij het rapport «De archivering van chatberichten bij het Ministerie van Algemene Zaken» (ingezonden 4 januari 2024).

Vraag 1
Bent u op de hoogte van de brief van 22 november 2023 van de Inspectie Overheidsinformatie en Erfgoed over de «bevindingen opvolging aanbevelingen inspectie»? Dat gaat over de «De archivering van chatberichten bij het
Ministerie van Algemene Zaken» en het onder verlengd toezicht plaatsen van het ministerie1
Vraag 2
Welke instanties binnen de overheid vallen onder verlengd toezicht van de Inspectie?
Vraag 3
Hoe waardeert u het dat uw ministerie onder verlengd toezicht staat?
Vraag 4
De Inspectie geeft aan meer voortgang te hebben verwacht, onder meer op de invoering van het nieuwe Document Management Systeem (DMS) en ontwikkeling van een kwaliteitssysteem. Kunt u zich vinden in deze conclusie?
Vraag 5
Kunt u per aanbeveling uit het oorspronkelijke rapport uit september 2022,«De archivering van chatberichten bij het Ministerie van Algemene Zaken» aangeven hoe die is opgevolgd en wat de huidige stand van zaken is

Verder lezen bij de bron: 

De%20opvolging%20van%20de%20aanbevelingen%20bij%20het%20rapport%20%...

Weergaven: 45

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden