INFOMANIA 2016 is een event, op 15 september 2016, over de impact van digitale innovatie op mens, maatschappij en werk. Een manifestatie waar deelnemers in een ongedwongen sfeer geïnspireerd worden en grensverleggende ideeën vinden. Samen schrijven we de digitale toekomst! 

 

Sprekers vanuit het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid vertellen over de kansen en uitdagingen die digitale innovatie ons biedt. Wat is het effect van ICT-gebruik op het brein? Wat doet virtual reality met onze zintuiglijke waarnemingen? Hoe beheers je veiligheids- en privacy risico’s als je met software werkt? Hoe verging de digitale transformatie andere Nederlandse organisaties? En wat kan digitale innovatie jou als persoon of jouw bedrijf opleveren en waar moet je rekening mee houden?

Eppo van Nispen-tot Sevenaer is dagvoorzitter en bijt het spits af samen met stand-up filosoof, ideeënbedenker en schrijver Martijn Aslander. Tijdens de lunch beleef je de allerlaatste technologische snufjes op Future Calling en kun je netwerken met gelijkgestemden uit de branche.

Wanneer :Donderdag 15 september 2016 van 11:00 tot 18:30

Waar: Prodentfabriek  - OUDE FABRIEKSTRAAT 20, 3812 NR Amersfoort

Aanmelden via deze link

Weergaven: 249

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden