Het Portfolio Common Ground staat online!

Bron: Het Portfolio Common Ground staat online! · Common Ground

Het portfolio van Common Ground is vanaf nu online in te zien. Het biedt een overzicht in de status van initiatieven die bij gemeenten, leveranciers, ketenpartners en VNG worden ondernomen - én het verlaagt de drempel om een oplossing in gebruik te nemen of bij te dragen aan de ontwikkeling.

Het is het misschien een iets ander portfolio dan dat je gewend bent vanuit de eigen organisatie. In zekere zin is dit het gezamenlijke portfolio van de community. Iedereen kan een initiatief aanmelden voor opname in het Common Ground portfolio.

Het programma stuurt dan ook niet op individuele initiatieven, maar maakt deze transparant, enthousiasmeert, faciliteert de samenwerking en helpt te signaleren op welke gebieden voldoende initiatieven zijn ontplooid en op welke gebieden nog verbetering mogelijk is.

Er zijn drie fases: Brons, Zilver en Goud
Binnen het portfolio zijn er drie fases om te verduidelijken waar een initiatief zich bevindt. Elk initiatief dat serieus en compleet is komt na een snelle controle in de categorie Brons.

Daarna beoordeelt de expertgroep of het initiatief bijdraagt aan de strategische doelen van Common Ground. Als dit het geval is, komt het initiatief in de categorie Zilver. In Brons en Zilver kunnen initiatieven ook ideeën zijn, of nog in ontwikkeling zijn.

Om in de categorie Goud te komen moeten initiatieven door de zogeheten Common Ground Compliancy toets. Hier worden initiatieven getoetst door de expertgroep op de Common Ground principes.

Dus: doe mee!
We willen iedere betrokkene oproepen om mee te doen met de ontwikkeling en implementatie van nieuwe en bestaande CG-producten!

Oke, breng me naar het portfolio! Microsoft Power BI

Het overzicht zal in de komende weken verder worden aangevuld.

Weergaven: 90

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Reactie van Yvonne Welings op 10 April 2024 op 8.33

Dank voor het doorgeven: Microsoft Power BI

Reactie van Olaf Griffioen op 9 April 2024 op 16.11

Hallo Yvonne, de laatste link doet het niet.

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden