Gemeenten kunnen nu starten met de voorbereiding van de implementatie van GGI-Netwerk. Daarom organiseren verschillende gemeenten samen met de accountmanagers van VNG Realisatie regiobijeenkomsten in het land. Gemeenten die zich willen oriënteren op GGI-Netwerk kunnen zich voor deze bijeenkomsten aanmelden

Oriëntatie

Tijdens deze bijeenkomsten krijgen gemeenten meer informatie over GGI-Netwerk, hoe de implementatie kan worden voorbereid en wat daarbij komt kijken. Het gaat dus om een oriëntatie op GGI-Netwerk en dient als voorbereiding op de meer technische kick off sessies. Naast oriëntatie krijgen de deelnemers ook een overzicht van de technische basis en een doorkijkje naar toekomstige ontwikkelingen rondom gemeentelijke infrastructuur. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor functionarissen die zich bezig houden met informatiemanagement en infrastructuur op strategisch en tactisch niveau.

GGI-Netwerk

Het GGI-Netwerk zorgt voor een koppeling voor veilige dataconnecties met andere overheden waardoor samenwerken tussen gemeenten en andere overheden beter, veiliger en gemakkelijker wordt. Uitgebreide informatie over GGI-Netwerk en de implementatie is te vinden op VNG Realisatie.

Aanmelden

Gemeenten kunnen zich al voor 1 van de regiobijeenkomsten aanmelden. Een overzicht van de regiobijeenkomsten, data en locaties is te vinden op de site van VNG Realisatie.

Weergaven: 46

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2019   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden