Website VNG Ga mee op Expeditie Algoritmes | VNG

maandag 9 oktober 2023

Meer weten over algoritmes? Ga mee op ontdekkingstocht en ga direct aan de slag. Leer meer over het gebruik van het Algoritmeregister en ontvang survivaltips voor de implementatie binnen uw organisatie. Ook wordt er vooruitgekeken naar nieuwe ontwikkelingen. 

De hele reis naar open algoritmes past natuurlijk niet in een dag, dus ligt de focus ook op de bepakking en bezakking met wat alles u nodig hebt onderweg. 

Programma

Staatssecretaris Alexandra van Huffelen geeft het startschot voor de reis. Daarna volgen 3 rondes met kennis- en werksessies verdeeld over 4 tracks.

  1. Oriëntatie op de reis. Het startpunt van de reis. Goede redenen waarom uw organisatie mee gaat doen met het Algoritmeregister. Over de opgave, en hoe anderen daarmee omgingen. Laat u meenemen in goede redenen en ervaringen. 
  2. Implementation Island. Het reisplan, de expeditie-inventaris, het expeditieteam en de rugdekking in de organisatie. Deze track biedt workshops met stappenplannen, gereedschappen, insights over de communicatieve opgave en motiverende verhalen. 
  3. Publicatie op locatie. Zet de spreekwoordelijke vlag op de top van de berg. In motiverende aansluitsessies ter plekke publiceert u ook algoritmes van uw organisatie in het register. Natuurlijk is er daarmee taart te verdienen.
  4. Trails van de toekomst. We kijken alvast vooruit naar de toekomst van de expeditie. Krijg insights over de praktische consequenties van de AI Act tot de impact van generatieve AI. De ontwikkelingen gaan snel, zorg dat u enigszins voorbereid bent.  

We sluiten de dag samen inspirerend af en praten na tijdens een netwerkborrel. 

Locatie en tijd

  • Van 12:00 tot 17:30
  • Observant in Amersfoort

Meer informatie

Meer informatie vindt u op de website Expeditie Algoritmes

Weergaven: 87

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden