Ervaren Allround DIV Medewerker beschikbaar

Beste netwerkcollega,

 

Sinds kort hebben wij Richard de Man mogen toevoegen aan de talentenpool van Maandag®Breda! Graag wil ik via dit netwerk laten weten dat Richard beschikbaar is voor nieuwe opdrachten!

 

Richard is een echte DIV Specialist! Hij heeft tot voor kort bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken gewerkt en heeft voor die tijd van 2000 – 2007 via Maandag® met succes opdrachten vervuld bij diverse opdrachtgevers van ons! Richard heeft een SOD I/II achtergrond en heeft alle voorkomende werkzaamheden op DIV gebied uitgevoerd. Daarnaast is hij te omschrijven als een enthousiaste, gedreven en communicatief vaardige man. Richard zou uw DIV afdeling kunnen ondersteunen in de digitaliseringsfase, kan een zieke medewerker opvangen, achterstanden wegwerken en nog veel meer!

 

Wij zijn ervan overtuigd dat Richard van toegevoegde waarde is voor iedere DIV afdeling! Wilt u zelf een keer met Richard kennismaken? Richard licht zijn motivatie en passie voor het DIV vakgebied graag toe in een persoonlijk gesprek! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Melinda Roest, Recruiter (+316 41783937) of Richard Terlouw, Accountmanager (+316 34099206)!

 

Met vriendelijke groet,

 

Melinda Roest

Recruiter Maandag®

Weergaven: 387

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Reactie van Marco Klerks op 26 April 2013 op 11.39

Hallo Melinda, door drukte en oplettendheid is deze blog aan mijn oog ontsnapt. Desondanks wil ik er toch nog even op wijzen dat BREED niet bedoeld is voor acquisitie of adverteren. Hele strikte regels hierop hanteren we niet, maar we hanteren wel een richtlijn.

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden