Denk mee over doorontwikkeling KCC tijdens 3 werkconferenties

De Topkring Gemeentelijke Dienstverlening en de Vereniging Directeuren Publieksdiensten (VDP) organiseren samen met KING drie werkconferenties om concreet invulling te geven aan de praktische doorontwikkeling van de afdelingen KCC, dienstverlening, communicatie en participatie binnen de gemeente. 

Iedereen is van harte welkom om mee te denken!

Drie werkbijeenkomsten en drie ontwikkelroutes

Gemeenten staan bij de verbetering van dienstverlening, communicatie en participatie voor verschillende opgaven. Denk daarbij aan:

  • Wat is de volgende stap voor het KCC?
  • Wat betekenen de trends en ontwikkelingen voor telefonie?
  • Hoe geven we invulling aan ‘van-buiten-naar-binnen’ werken?
  • Hoe gaan we om met actuele inrichtingsvraagstukken rond webcare, webbeheer, newsroom, content/kennismanagement etc.?
  • Hoe gaan we om met de vele initiatieven in de organisatie waarbij er platformen, communities, webcare, online media-kanalen, apps etc. ad hoc worden ingezet?.

Met andere woorden dienstverlening, communicatie en participatie groeien steeds meer naar elkaar toe. Hoe gaan we daarmee om?

Doe ook mee!

Doe mee tijdens één of alle drie werkbijeenkomsten die gepland staan voor 30 mei, 8 juni en 22 juni in Utrecht. Tijdens deze werkconferenties willen we met alle betrokkenen hierover van gedachten wisselen. De thema’s van de werkconferenties zijn:

1. Trends en ontwikkelingen

Tijdens de eerste werkconferentie op 30 mei benoemen we de trends en ontwikkelingen. Wat zien we gebeuren op het gebied van dienstverlening, communicatie, participatie en informatiebeheer en wat voor invloed heeft dat op het KCC?

2. Rol van het KCC

Bij de tweede werkconferentie op 8 juni gaan we in op de vraag wat deze trends en ontwikkelingen betekenen voor uw organisatie. Welke impact hebben die trends en ontwikkelingen, hoe gaan we daar mee om, waar moeten we op letten? Wat wordt de rol van het KCC hierin?

3. KCC van de toekomst

In de derde en laatste werkconferentie op 22 juni schetsen we met elkaar de praktische ontwikkellijnen. De visie heeft u vast wel, maar hoe komt u daar nu concreet? Hoe gaat u om met de komende trends en ontwikkelingen en de veranderingen in uw organisatie? En hoe ziet het KCC van de nabije toekomt er dan uit?

De opbrengst van deze werkconferenties worden verwerkt in een werkdocument, waarbij uw inbreng uitzonderlijk wordt gewaardeerd!

Meer informatie

De bijeenkomsten vinden plaats in Utrecht. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Marcel Conté via dienstverlening@kinggemeenten.nl. Aanmelden voor deze werkconferenties kan via het aanmeldformulier.

Weergaven: 178

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden