Een componentencatalogus (voorheen: app store) voor alle componenten die onder de vlag van Common Ground zijn gebouwd.
 
Het eerste doel is een handzaam overzicht creëren van alle componenten en producten die door de Common Ground-community worden ontwikkeld. De catalogus is in dit stadium dus vooral gericht op portfoliomanagement en draagt bij aan de samenhang en samenwerking tussen alle Common Ground-teams. In een later stadium moeten gemeenten bruikbare toepassingen ook echt met 1 klik kunnen downloaden en installeren.
 
Wat kun je er vinden?
De store / catalogus biedt een overzicht van alle componenten, kleine brokjes code, geplot op het 5 lagen-model van Common Ground. Daarnaast biedt het een overzicht van alle producten.Onder ‘producten’ wordt hierbij verstaan: een verzameling van componenten die vanuit het oogpunt van de makers één samenhangend product vormen. Daarbij gaat het dus uitdrukkelijk nog niet om toepassingen die gemeenten al daadwerkelijk kunnen installeren en gebruiken. De componenten en producten worden voorzien van een beschrijving en de huidige status.
 
Hoe kun je de beschikbare componenten bekijken?
Die vind je in de componentencatalogus. Inloggen kan met de inloggegevens van je Pleio-account op commonground.nl. Nog geen account? Registreer je dan eerst even.

Weergaven: 104

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden