Wilt u Informatie aan Zee mee zichtbaar maken aan uw leden en klanten via sociale media, een nieuwsbrief of een tijdschrift? Download hieronder het beeldmateriaal en kopieer de tekst per medium.

Nieuwsbrief of nieuwsbericht

Download hier het beeld (1200x800px).

Dit jaar organiseert de VVBAD opnieuw haar tweejaarlijks congres Informatie aan ZeeOp donderdag 19 en vrijdag 20 oktober 2023 verzamelen informatieprofessionals in Vlaanderen in het Kursaal Oostende. Met het thema Impact gaat deze editie dieper in op de maatschappelijke rol van onze sector en hoe we ons relevant kunnen houden voor de steeds evoluerende samenleving. Wil jij hierover kennis opdoen, inspiratie halen en netwerken? Schrijf je nu in.

Facebook en Instagram

Download het beeld voor Facebook (1200x800px) of Instagram (800x1000px).

Zin om op donderdag 19 en vrijdag 20 oktober samen met je collega's naar Informatie aan Zee 2023 te komen? Met het thema Impact gaan we dieper in op de maatschappelijke rol van de informatiesector en kun jij inspiratie opdoen hoe je organisatie relevant kan blijven in de steeds evoluerende samenleving. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te netwerken en kennis te maken met de verschillende standhouders op de beursvloer. Schrijf je nu in: https://bit.ly/IaZ2023.

LinkedIn

Download hier het beeld (1200x800px) voor LinkedIn.

Benieuwd naar hoe informatieprofessionals in Vlaanderen het thema Impact benaderen? Tijdens Informatie aan Zee 2023 op donderdag 19 en vrijdag 20 oktober kun je verschillende lezingen, keynotes en workshops volgen die dieper ingaan op de maatschappelijke rol van de informatiesector en krijg je een antwoord op hoe we ons relevant kunnen houden in de steeds evoluerende samenleving.

Er is voor elke deelsector wat wils, van e-inclusie en de nieuwe rol van informatiebeheer tot hoe je je impact kunt meten. Bovendien kun je tijdens de vrije momenten ervaringen delen, kennis opdoen, standhouders ontmoeten en netwerken.

Schrijf je nu in en raadpleeg het programma. https://www.vvbad.be/informatie-aan-zee-2023

Tijdschrift

Contact

Heeft u vragen over Informatie aan Zee? Aarzel niet om contact op te nemen: 

Birgit Grootjans 

VVBAD | BELEIDSMEDEWERKER, VOLTIJDS
Statiestraat 179
2600 Berchem
03 281 44 67

Weergaven: 55

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden