20 april 2023: Dag van de Digitale Provincie

Provincies staan aan de lat voor belangrijke ruimtelijke opgaven als de woningopgave, energietransitie en stikstof. Digitalisering en innovatie zijn essentieel om tot goede oplossingen hiervoor te komen. Op de Dag van de Digitale Provincie presenteren we de resultaten die provincies hierbij de afgelopen jaren hebben bereikt in nauwe samenwerking met ketenpartners. Maar we kijken vooral ook vooruit: waar willen provincies de komende jaren gezamenlijk naartoe, en hoe sluit dat aan op de digitaliseringsagenda’s van de medeoverheden, het Rijk en de Europese commissie? Daarbij besteden we ook aandacht aan de manier waarop provincies samen met Europa, Rijk en medeoverheden als één digitale overheid samen werken aan digitale dienstverlening die werkt voor mensen en waarbij publieke waarden centraal staan.

De Dag van de Digitale Provincie is bedoeld voor iedereen met interesse in de digitale transformatie van provincies en biedt bestuurders, managers en medewerkers de mogelijkheid om nieuwe kennis op te doen, het gesprek aan te gaan én te netwerken. 

Reserveer dus alvast 20 april 2023 in je agenda! De uitnodiging met de mogelijkheid tot aanmelden volgt nog. De locatie wordt nader bekend gemaakt.

Reserveer hier de datum in uw agenda.

Dit item is afkomstig van Interprovenciaal Overleg.

Weergaven: 56

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden