14 november: Festival de Bedoeling: Dienstverlening & Privacy in balans!

Over het festival

Verbeteren van dienstverlening en tegelijkertijd zorgen voor behoud van privacy en vrijheid: hoe houden wij de balans in de dagelijkse praktijk? Daar gaat het over op het festival.

De Autoriteit Persoonsgegevens, de Nationale ombudsman, de Manifestgroep, VNG en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het Festival De Bedoeling – Dienstverlening & Privacy in balans! op woensdag 14 november 2018 in Orpheus Apeldoorn.

Wat is er te doen?

In verschillende Garages De Bedoeling wordt door monteurs gesleuteld aan een praktijkprobleem (uw praktijkprobleem?). Hoe fix je zo’n complex vraagstuk waarbij je zowel recht doet aan de regels als tegemoet komt aan de praktijk? In de Grande Finale reageert de jury op de oplossingen. En als het even kan, worden er concrete afspraken over het vervolg gemaakt. Verder kunt u speeddaten met bestuurders, op spreekuur bij privacy-experts, inspiratiesessies met best practices, workshops over praktijkdilemma’s, serious gaming. En: lezingen, masterclasses en theater.

Praktijkproblemen gezocht

Ervaart u zelf een dilemma in de uitvoering van uw werk waar de wet- en regelgeving in uw ogen de bedoeling van de wet in de weg staat? Dien uw praktijkprobleem in ter reparatie in een van de Garages De Bedoeling op het festival! Indienen kan tot met donderdag 18 oktober.

Meer informatie

Meer informatie over het festival, het programma en de mogelijkheid om aan te melden vindt u op festivaldebedoeling.nl.

Weergaven: 120

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2019   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden