0.97 versie Standaarden Omgevingswet gepubliceerd

Website Geonovum

Op 21 december 2018 hebben KOOP en Geonovum de 0.97 versie van de Standaard Officiële Publicaties met specifieke toepassingsprofielen voor Omgevingsdocumenten opgeleverd. Op 28 januari 2019 gaat de consultatie op deze standaarden van start.

Op basis van de 0.97 versie van deze "STOP/TPOD" standaarden kunnen softwareleveranciers starten met de ontwikkeling van maatwerksoftware voor de bevoegde gezagen. In het eerste kwartaal van 2019 wordt de keten van plan tot publicatie ingericht op basis van deze versie van de standaard. Softwareleveranciers kunnen dan ook aansluiten op de DSO-Landelijke Voorziening conform deze standaard.

Bekijk en download STOP/TPOD versie 0.97

Start consultatie 28 januari

Op 28 januari 2019 start de consultatie van de 0.97 versie. Als aftrap van de consultatie organiseren KOOP en Geonovum een toelichtende sessie. Deze sessie is bedoeld voor iedereen in de keten en richt zich op het consultatieproces.

Aanmelden consultatiesessie

Leverancierssessie

Speciaal voor leveranciers organiseren wij op 21 januari een sessie om ‘hands on’ aan de slag te gaan met het maken van xml-bestanden in een masterclass. Voor deze sessie is vooraf lezen van de 0.97 versie een vereiste.

Aanmelden leverancierssessie

Weergaven: 233

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2020   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden