Impact van de WhatsApp-uitspraken van de Raad van State

16 november 2020: 11.00-12.00 uur

In maart 2019 en oktober 2020 deed de Raad van State twee belangrijke uitspraken over het kunnen opvragen van WhatsApp- en sms-berichten. De uitspraken moeten in samenhang worden bezien om scherp te krijgen hoe informatie moet worden bewaard, gezocht en verstrekt. Tijdens dit webinar wordt dieper op de uitspraken en hun impact op de dagelijkse praktijk ingegaan.

Gemeentemaand

Dit webinar is onderdeel van de Gemeentemaand. De gehele maand november gaan onze specialisten in een reeks van interviews, webinars en podcasts in op uitdagende thema's die voor lokale overheden van toepassing zijn in het jaar 2020. Heeft u zich nog niet aangemeld voor de Gemeentemaand? Uw aanmelding voor dit webinar geldt ook direct voor de Gemeentemaand. U krijgt daarbij toegang tot de besloten LinkedIn-groep. Klik hier voor meer informatie.

U kunt zich aanmelden voor dit webinar via onderstaand formulier.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze ontbijtbijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Weergaven: 269

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Reactie van Eelco Lelieveld op 6 November 2020 op 14.17

Dag Yvonne,

Je bericht heeft het over een webinar. Ik heb de link naar meer informatie gevolgd, maar daarmee is voor mij nog niet duidelijk om wel webinar het gaat. Heb jij een directe link?
Overigens heeft de forumdiscussie elders over wel/niet archiveren van Whatsapp-berichten en SMS de nodige verwarring bij mij veroorzaakt. Of beter: de twee uitspraken van de RvS. Voor mij is nog niet duidelijk geworden of archiveren wel of niet nodig is.

© 2023   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden