De blog van Erika Hokke (3)

jaarboek Preserveren online!

Het Jaarboek 2019 is het meest recente jaarboek dat de stichting Archiefpublicaties heeft uitgebracht. Het heeft als titel 'Preserveren, Stappen zetten in een nieuw vakgebied'. Het boek werd op 29 november, De Werelddag van de Digitale Duurzaamheid, gepresenteerd in Amsterdam. De bundel is vanaf vandaag online te lezen via de KVAN periodiekviewer https://kvan.courant.nu/periodicals/JB/2018 of te downloaden en lezen via …

Doorgaan

Toegevoegd door Erika Hokke op 4 December 2018 op 18.48 — Geen reacties

De Stichting Archiefpublicaties is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden

Wij zoeken twee nieuwe bestuursleden, bij voorkeur een PENNIGMEESTER en een BESTUURSLID SALES/PR

De Stichting Archiefpublicaties (S@P) heeft ten doel het uitgeven van publicaties, die betrekking van belang zijn voor het archiefvak en de archiefwetenschap. De stichting geeft o.a. Jaarboeken, Archiefschoolschriften en Schetsboeken uit. Het bestuur zoekt twee nieuwe leden.

Het BESTUURSLID SALES/PR beheert de portefeuille communicatie en…

Doorgaan

Toegevoegd door Erika Hokke op 5 Maart 2018 op 15.21 — Geen reacties

Op zoek naar 100 ambtenaren

Wie zat er in 1815 namens Nederland in Wenen toen de grenzen van Europa opnieuw getrokken werden? Van wie is het handschrift van de grondwet eigenlijk? Eie ontwierp het Deltaplan? Welke ambtenaar speelde een rol bij de wederopbouw van Rotterdam? Op elk moment van de Nederlandse geschiedenis waren ambtenaren betrokken, zowel op landelijk als op lokaal niveau. Wie waren zij, wat was hun rol?

Jeroen…

Doorgaan

Toegevoegd door Erika Hokke op 16 Mei 2014 op 11.24 — 3 commentaren

© 2020   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden