Ed Vullings
  • Man
  • Gemeente Peel en Maas
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

Discussies van Ed Vullings

Verkiezingen

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Ed Vullings 21 Jan. 4 Antwoorden

Ik heb een vraag namens gemeente Peel en Maas: Wat dient er bewaard te blijven van Verkiezingen? Volgens I-Navigator is het zaaktype 'organiseren verkiezingen' te bewaren met uitzondering van…Doorgaan

 

De pagina van Ed Vullings

Recente activiteiten

Ed Vullings heeft gereageerd op discussie Verkiezingen van Ed Vullings
"Ter afsluiting: ik heb dit ook voorgelegd aan de i-Navigator helpdesk. In release 36 worden de resultaattypen bij werkproces B0018 Verkiezing uitgebreid: 'Afgehandeld met hoofdstembureau binnen gemeente', waardering B 'Afgehandeld…"
21 Jan
Ed Vullings heeft gereageerd op discussie Verkiezingen van Ed Vullings
"Processen-verbaal van de stembureaus moeten na 3 maanden vernietigd worden volgens de selectielijst. Het proces-verbaal van het hoofdstembureau zal inderdaad bewaard moeten blijven. In de Selectielijst 1996 stond vermeld dat "Proces-verbaal op…"
14 Jul 2021
Gert Valk heeft gereageerd op discussie Verkiezingen van Ed Vullings
"ik meen dat de uitslag van het hoofdstembureau (proces-verbaal) in ieder geval bewaard dient te blijven , alsmede de aanwijzing van stembureau's. Je zou ook de processen-verbaal van de andere stembureau's kunnen bewaren al is dit niet…"
14 Jul 2021
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie Verkiezingen van Ed Vullings
"Ik heb je vraag uitgezet. in verband met de verplichte publicatie van verkiezingsuitslagen lijkt me het volgende ook voor je van belang: Handreiking voor het publiceren van diverse bestanden in het kader van de verkiezingsuitslag Na vaststelling van…"
13 Jul 2021
Ed Vullings heeft een discussie geplaatst

Verkiezingen

Ik heb een vraag namens gemeente Peel en Maas: Wat dient er bewaard te blijven van Verkiezingen? Volgens I-Navigator is het zaaktype 'organiseren verkiezingen' te bewaren met uitzondering van onderstaande toelichting uit de Selectielijst:'Vernietigen na 3 maanden: de verzegelde pakketten van de stembureaus met de te laat ontvangen en onvoldoende gefrankeerde retourenveloppen, niet op correcte wijze verzonden stembiljetten en briefstembewijzen, geldige of onbruikbaar gemaakte stempassen,…See More
13 Jul 2021
Ed Vullings heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
13 Jul 2021

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 6 Juni 2018 om 15.51 zei Yvonne Welings...

Beste Ed,

Welkom op Breed.

Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar, dat doen we al sinds 2007 ! Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals e-depot, privacy en security, data en archivering (nieuw), kwaliteitsgroep informatie management, archieftoezicht, opleidingen, vacatures, zaakgericht werken, de nieuwe omgevingswet, waardering en selectie en open data.

 

met vriendelijke groet,

 

Yvonne Welings

 
 
 

© 2022   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden