Berry B.
  • Man
  • Nederland
Delen op Facebook Delen

De vrienden van Berry B.

  • Patrick Dekkers
  • Leo van Herk
  • Yvonne Welings
 

De pagina van Berry B.

Recente activiteiten

Berry B. heeft gereageerd op blogbijdrage BCT lanceert het nieuwe systeem Liber van Yvonne Welings
"Oei, volgens mij is hier sprake van een klein misverstand. De Gemeente Borger-Odoorn gebruikt niet Liber, maar is net als de gemeente Gilze en Rijen aangesloten bij Dimpact. Ze gebruiken daar dus ook de E-suite ontwikkelt door Atos. Borger-Odoorn…"
6 Dec 2011
Berry B. heeft gereageerd op blogbijdrage Meisjes in diverse formaten... van Ton de Looijer
"Waarde Leon. Ondanks dat het al weer een aantal weken geleden is: mijn complimenten voor jouw betoog tijdens het Regionaal DIV overleg in Tilburg. Jouw presentatie was zeer verhelderend en je plaatste een aantal rake opmerkingen die mij in ieder…"
4 Nov 2009
Berry B. heeft gereageerd op discussie NAW gegevens en DMS van Yvonne Welings
"Dag Yvonne, Via een zgn. stuf-koppeling importeren wij de NAW-gegevens uit het GBA in ons DMS, Corsa. Dat werkt behoorlijk goed. Slechts in incidentele gevallen merk ik dat een wijziging niet (goed) is doorgekomen vanuit het GBA in het DMS.…"
7 Sept 2009
Berry B. heeft gereageerd op discussie De informatiewaarde van kleur van Ton de Looijer in de groep Substitutie
"Kleur heeft m.i. wel degelijk een toegevoegde informatiewaarde. In het kader van een bescheiden pilot project, scannen we nu ondertekende brieven en bijbehorende bijlagen bij. Veelal bestaan die bijlagen uit tekeningen, waar met de hand van alles is…"
10 Mrt 2009
Berry B. heeft een discussie toegevoegd aan de groep Substitutie
Miniatuur

Compressie

Heeft zich al iemand in het vraagstuk van compressie verdiept? In de Regeling geordende en toegankelijke staat archiefbescheiden wordt bij art. 6 gesproken over ITU T4 of ITU T6. Als ik hier op een willekeurige scanner een brief scan en opsla in TIFF-formaat en ik kijk bij de eigenschappen dan zie ik bij compressiemethode CCITT Group 4 staan, hetgeen overeenkomt met ITU T6. Dat zit wel goed dus. Echter hoe zit het nu eigenlijk met de eisen aan kleurenscans, c.q. gecombineerde scans bestaande…See More
10 Mrt 2009
Berry B. is lid geworden van de groep van Ton de Looijer
Miniatuur

Substitutie

In deze groep kunnen vragen worden gesteld en vindt discussie plaats over digitale vervanging en alles wat hier bij komt kijken.Actueel: In deze groep wordt ook kennis en ervaring uitgewisseld over de Handreiking Vervanging Archiefbescheiden van het programma Archief 2020. De werkgroep is hier zelf ook actief!See More
10 Mrt 2009
Berry B. en Leo van Herk zijn nu bevriend
6 Mrt 2009
Ton de Looijer heeft gereageerd op blogbijdrage Mijlpaaltje van Berry B.
"Leuk dat je ons deelgenoot maakt van deze mijlpaal. Want hoe je er ook tegenaan kijkt: het begin is er. Vanaf hier kunnen de volgende stappen worden gezet. Ik ga er vanuit dat dit begin niet op zich staat, en dat er al nieuwe ontwikkelingen in het…"
3 Mrt 2009

Profielgegevens

About me
Applicatiegeit van de gemeente Gilze en Rijen. Houdt zich dagelijks bezig met de verdere ontwikkeling en het beheer van Corsa. Mekkert daarbij veel.

De blog van Berry B.

Mijlpaaltje

Geplaatst op 3 Maart 2009 om 16.57 1 Opmerking

Gisteren was een historische dag bij de gemeente: na een lange aanloop heeft in het kader van een pilot project de eerste ambtenaar zelfstandig een brief geregistreerd in Corsa, het DMS van de gemeente. Lang is er overgetobd: gaan we "dom" uitgaande post scannen, maken we gebruik van SmartDocuments of ontwikkelen we een workflow in Corsa. Vooralsnog is gekozen om SmartDocuments te gebruiken. Van de basissjablonen voor uitgaande brieven die de gemeente al gebruikte is een Corsa-variant… Doorgaan

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 8 Januari 2009 om 14.48 zei Yvonne Welings...
Dag Berry,

Goed dat je lid bent geworden en nu maar kennis delen.

Groet

Yvonne Welings
 
 
 

© 2015   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden