Uitnodiging functionele discussie Kwaliteitsbewakingssysteem m.b.t. Digitale Vervanging

Beste groepsleden,

In nauwe samenwerking met een middelgrote gemeente hebben wij een applicatie(module)  ontwikkeld die organisaties in staat stelt om een structurele vorm van kwaliteitscontrole op digitale documenten te realiseren. Door gebruik te maken van de bekende AQL-methode wordt er dagelijks een steekproef getrokken uit alle hiervoor in aanmerking komende documentregistraties. De documenten worden vervolgens aangeboden aan een auditor die de documenten op vooraf ingestelde criteria beoordeelt (resolutie, scheefstand, lettertype, helderheid, kleur enz.) . Op basis van de aldus verkregen score wordt een batch goedgekeurd of afgekeurd. Controleitems, foutsituaties en steekproeftabellen zijn door de organisatie zelf in te richten of men kan een defaultsituatie gebruiken.

Om de functionaliteit te evalueren en eventueel verder te verbeteren kom ik graag in contact met andere organisaties die eventueel bereid zijn om de module (kosteloos) te onderwerpen aan een pilot.

Ik verneem graag of er hiervoor kandidaten zijn.

Groet,

John Keulen

Weergaven: 402

Bijlagen:

Berichten in deze discussie

Beste John,

Wij hebben de vervanging van ons analoog archief nog niet geregeld, maar zitten midden in dit proces. We hebben al een aantal procedures mbt het bewaken van de kwaliteit van onze digitale informatie beschreven. Om te bepalen waar we nog geen "grip" op hebben is best moeilijk. Wij hebben wel behoefte aan een soort "tussenstand" voor wat betreft de kwaliteit van onze digitale dossiers op dit moment. Wellicht dat we door het testen van de applicatie die jullie hebben ontwikkeld hier inzicht in kunnen krijgen. Mocht je in ons een test kandidaat zien, dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Hilona Wierenga
Bedrijfsinformaticus

Gemeente Vlagtwedde

Beste Hilona,

Dank voor je reactie. Natuurlijk zijn jullie welkom als kandidaat om onze oplossing te evalueren. De applicatie bevat ook diverse tools om een technische evaluatie van het DMS/Zaaksysteem te doen. Meest belangrijke vraag is: welk systeem gebruiken jullie momenteel?

Mocht je behoefte hebben aan een meer discrete discussie, dan kunnen we deze ook voortzetten via e-mail naar john.keulen@ecmprosolutions.com

Groet,

John Keulen

RSS

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden