Een goedemiddag vakgenoten.

 

Ik probeer een beetje een beeld te krijgen welke scanners er het beste gebruikt kunnen worden tbv een digitale postkamer.

Uiteraard hangt dit af van de de hoeveelheid, productie per dag,  papiersformaat etc etc..

 

Mijn vraag aan jullie:

Welke scanner (merk / model) gebruiken jullie voor het scannen, waar wordt deze voor gebruikt (lees, dagelijkse hoeveelheden, papierformaat) en wat  zijn de pluspunten en minpunten van deze scanner?

 

- Remko

 

Weergaven: 320

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Met deze link kom je op de ervaringen van de scanners van KOFAX.

Wij gebruiken Kodak i620 en hebben ervaring met i730. Beiden werken mechanisch naar volle tevredenheid. Er zijn geen problemen met papierdoorvoer.

Over de kwaliteit van kleurenscans bij "probleemdocumenten" (zachte lichte tinten en combinatie met zwart-wit-teksten) zijn we minder tevreden maar we hebben ook nog geen scanners gevonden met beter resultaat bij dit type documenten.

Het is natuurlijk een samenspel van hard- en software maar steeds weer blijkt dat een beter contrast leidt tot het verdwijnen van de nuancekleuren en omgekeerd. Een toegezonden testresultaat met een Kodak ledscanner uit de 5000-serie geeft een hoopvol resultaat en deze hopen we binnenkort zelf een keer te kunnen testen.

Antwoorden op discussie

RSS

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden