Wouter Keller,

 

Heeft een marktonderzoek uitgevoerd over de  leveranciers van mid- en backofficesystemen. Daarbij speelt de cloud een belangrijke rol.

 

Er zijn maar liefst 3 enquêtes gehouden onder meer dan honderd leveranciers. Op dit seminar worden o.a. de 15 beste zaaksystemen besproken aan de hand van vele criteria. Dit als update van ons vorige onderzoek uit 2009. Ook de belangrijkste backofficesystemen en hun leveranciers zijn geinventariseerd. Ten slotte wordt inzicht gegeven in de kosten van externe hosting (cloud) voor de gehele gemeentelijke infrastructuur.

 

De volgende leveranciers (en hun systemen) worden besproken:

Zaaksysteem/KCS (midoffice suite):
BCT, Brein, Centric, Circle, COSA, Decos, Differs, Excellence, Inter Access, Logica (GU), EZRA (zaaksysteem.nl), Mozard, Oce, PerfectView

Backoffice en andere systemen:
Berkeley Bridge, Centric, GouwIT, Grontmij, Horlings & Eerbeek, Inforing, Iv-Software, Obec, Open-T, Planconsult, PinkRoccade, Procura, Roxit, Seneca, SIM, Software AG, Sourcesense, Synaxion Urbidata, Vicrea

ASP/SaaS leveranciers (cloud):
Atos Origin, Centric, Diago, Google, Oracle, Microsoft, PinkRoccade, Unisys

Daarnaast treft u op de informatiemarkt een aantal leveranciers van zaaksystemen, backofficesystemen, hosting diensten, etc. U krijgt inzicht in de complete gemeentelijke ICT architectuur.

 

Is over dit onderwerp :"Het onderzoek"door Wouter Keller een boek verschenen? Wie kan mij aan meer informatie helpen.

Weergaven: 712

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Zie http://www.kellerseminars.nl/content/publicaties-van-wouter-keller en http://www.sdu.nl/onlineshop/Pages/results.aspx?k=wouter%20keller&a... .

 

Er zijn bij mijn weten nog geen publicaties geweest n.a.v. zijn meest recente onderzoek.

Ben even op zoek geweest, en kan het onderzoek nog niet online vinden. Is er net als Marco constateerde en vandaag ook op de site van argitek nog niet als volwaardige publicatie.

De aanwezigen (waaronder mijn persoontje) hebben wel een papieren (!!!) syllabus meegekregen met de sheets van de lezingen, de vragen en uitslag van de onderzoeken onder leveranciers en de whitepapers die hij ontvangen heeft. 

Wie weet is dat opvraagbaar?

Antwoorden op discussie

RSS

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden