Bij de inrichting van ons zaaksysteem zijn we aan het zoeken naar een duurzame oplossing. We stappen danook af van de organisatiestructuur en hebben gekozen voor de BBV (Besluit Begroting en Verantwoording). Hiermee kunnen we aanhaken bij de financiële tak en daarnaast kunnen we dit ook verder in de organisatie uitzetten (denk aan naamgeving vakgroepen en inrichtingsmethodieken bij andere applicaties). Waar ik tegen aan liep is dat de nieuwe selectielijst op basis van de Iv3 is en dat die dit jaar wordt vervangen door de (hernieuwde) BBV .

Heeft iemand een idee of dit deel nog aangepast gaat worden?

Weergaven: 609

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Het beste kan je mankementen direct doorgeven aan de VNG. Wij hebben vorige week ook nog een fout ontdekt en doorgegeven. Doordat gemeenten aan het inrichten zijn geslagen komen dit soort zaken naar voren.

Onder 11.2.1. en 11.3.1. (geweigerde resp. ingetrokken vergunning) staat bij de toelichting: Omgevingsvergunning met brondocumenten BAG. Maar als een omgevingsvergunning geweigerd of ingetrokken is, er per definitie geen nieuwe situatie/rechtsgevolg ontstaat en dus ook geen (nieuw) brondocument. Het gevaar zou dan kunnen bestaan dat geweigerde en ingetrokken omgevingsvergunningen bij categorie 11.2. en 11.3. worden ondergebracht en dus worden vernietigd. In mijn herinnering was dat juist niet de bedoeling.

Nog eentje:

Naast het arbeidsomstandighedenbesluit is er ook een besluit stralingsbescherming, zou aangevuld moeten worden:

In  artikel 91, derde lid, Besluit Stralingsbescherming  bepaald dat gegevens betreffende blootstelling aan radioactieve straling dienen te worden bewaard totdat de persoon wiens gegevens het betreft een leeftijd van 75 jaar heeft bereikt of zou hebben bereikt maar ten minste dertig jaar nadat de persoon de handelingen heeft beëindigd.

Zie ook https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/sites/default/files/atoms/fil...

 

Goed om te horen dat er aandacht voor komt. Mailadres is: archief@vng.nl

Antwoorden op discussie

RSS

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden