Beste allemaal,

Ik ben nieuw hier op het forum, maar ik heb er al eens het een en ander gelezen (en dat was interessant). 

Mijn organisatie zit erover te denken om over te stappen op de FUSE-versie van InProces en om daarbij ook Squit 20/20 aan te schaffen voor de handhavers. Daarin kunnen nl. objectdossiers/omgevingsdossiers worden aangemaakt waardoor het werken met het zaaksysteem hopelijk wat overzichtelijker wordt (zaken m.b.t. hetzelfde object hebben 1 objectnaam of objectnummer). 

Nu is mijn vraag: wie van jullie werken met FUSE en/of Squit 20/20?

Wat zijn de voordelen en de nadelen van FUSE ten opzichte van versie 2.13 van InProces? Ik moet zeggen dat ik het er qua lay-out (of hoe dat ook heet) beter uit vind zien dan 2.13. 

Welke voor- en nadelen zijn er m.b.t. Squit 20/20? In hoeverre kunnen onze functioneel beheerder en applicatiebeheerder Squit 20/20 aanpassen naar de wensen van onze medewerkers?

Bedankt vast voor de reacties.

Hartelijke groeten, Natascha

Weergaven: 193

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Veel gemeenten en omgevingsdiensten overwegen de aanschaf van Inproces/ Squit2020. Een aandachtspunt bij Roxit is in hoeverre ze systemen in de lucht houden. Onlangs werd Circle overgenomen. Systemen zoals Green Valley en Isis krijgen nog beperkte ondersteuning en dan sta je als gemeente toch wel voor een gedwongen feit waar je niet direct op zit te wachten.

Beste Yvonne en Ewald,

Bedankt voor jullie reactie! 

Groeten, Natascha

Antwoorden op discussie

RSS

© 2020   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden