Bouwen met informatie, uitnodiging symposium 23 januari 2014

Beste collega's,

Op 23 januari 2014 organiseert het Ingenieursbureau Amsterdam samen met het Stadsarchief Amsterdam een symposium in de Boekmanzaal (Stadhuis Amsterdam) met als thema "Bouwen met informatie". Hiervoor bent u van harte uitgenodigd zie uitnodiging: Uitnodiging%20symposium%20versie%209-12-13%20definitief.pdf

Niewe informatiedragers zoals BIM, VISI en GIS veranderen in hoog tempo de informatievoorziening binnen de bouwwereld. De vraag hoe om te gaan met deze nieuwe mogelijkheden is zowel actueel binnen de bouwkolom (de architecten, aannemers, ingenieurs en beheerders) als binnen de informatiekolom (Informatiemanagers, ict'ers, DIV'ers, GISsers en archivarissen). Het programma is daarop ingesteld. De bedoeling is van elkaar te leren, kennis nemen van elkaars wereld(en), denkwijzen etc en elkaar ontmoeten.

De toegang is vrij, voor lunch, koffie, thee en borrel na afloop wordt gezorgd. Alleen bij niet verschijnen zonder afmelden is een no show fee verschuldigd.

We hopen dat u mogen verwelkomen. Klik op de bovenstaande link en laat u uitnodigen.

 

Weergaven: 540

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Een zeer boeiend symposium met interessante sprekers. Goed om te horen dat in de bouwwereld de bewustwording van informatiebeheer al zo ver gevorderd is.

Dank aan de organisatie!

Komt er in de toekomst een vervolg?

@Elske, heb je ook dingen geleerd, die je nog niet wist en waarvan je denkt dat het voor BREED leden leerzaam kan zijn ?

De rode draad die ik er uit gehaald heb, is dat het belangrijk dat iedereen dezelfde 'taal' spreekt, dezelfde software gebruikt, en samenwerkt. Informatiebeheer in de bouw houdt niet op zodra het pand gebouwd is, maar is ook in de (lange) periode daarna belangrijk. Dat laatste is voor informatiebeheerders natuurlijk niets nieuws ;-)
 

@Elske, bedankt voor je reacties.

Antwoorden op discussie

RSS

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden