Best practice Nijmegen: Een visie: uitgangpunten voor omgang met documenten en bestanden

Deze visie van de gemeente Nijmegen beschrijft de kanten van de omgang met documenten en bestanden die maatschappelijk belangrijk zijn. Het geeft algemene uitgangspunten en laat ruimte voor eigen invulling binnen de afgesproken kaders. Dit omdat de wijze van omgang met documenten en bestanden in iedere situatie anders aangepakt moet worden, omdat de systemen die we hiervoor gebruiken steeds vernieuwen. Het doel hiervan is om richting te geven aan de omgang met documenten en bestanden. Om als basis gebruikt te worden bij vernieuwingen als de invoering van de Wet open overheid of MS365 of bij verbetering van bestaande werkwijzen. Dat gezegd hebbende, zijn er wel een aantal acties nodig om de visie in de praktijk te kunnen gaan brengen. Deze zijn opgenomen in de bijlage.

Verder lezen kan via deze link. 

Complimenten aan de gemeente Nijmegen, verdient navolging !! Zie je andere gemeenten met deze voorbeelden, laat het weten. 

Visie%20op%20document-%20en%20bestandsmanagement%20Gemeente%20Nijme...

Weergaven: 175

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Dank! Er was een verkeerde versie op IBabs terechtgekomen. Inmiddels hersteld: https://nijmegen.bestuurlijkeinformatie.nl/Document/View/60c3534e-a...

Dank voor je reactie, dan pas ik de blog  nog even aan. Nogmaals echt een goed initiatief!!!

Antwoorden op discussie

RSS

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden