Archiefprofessional, wat kun of wil jij leren van anderen? (Enquête)

Beste archiefcollega,

De (archief)wereld verandert, en jij zit daar middenin. Want je werkt bij een archiefinstelling, of werkt er nauw mee samen. Er zijn nieuwe, interessante ontwikkelingen in het vakgebied. En soms ontdek je dat van de archiefprofessional heel nieuwe vaardigheden worden gevraagd.

Het is nu de tijd om als archiefprofessional zelf op onderzoek uit te gaan. Wat weet of kun je al, en wat kun je dus delen met collega’s. Maar ook: wat kan of wil ik zelf nog leren? Van wie kan ik dat leren, en is er in binnen mijn organisatie wel voldoende ruimte voor mijn leerbehoeften? En wat zou de ander kunnen leren?

Doe mee aan de enquête leerbehoeften archiefbranche!

In opdracht van BRAIN en op verzoek van Archief 2020, onderzoek ik de leerbehoeften in de archiefbranche. Met als einddoel: het bij elkaar brengen van leerbehoeften en –aanbod. Het inventariseren van jullie leerbehoeften gebeurt middels een enquête:
• De enquête duurt maar 10 minuten.
• Voor archiefprofessionals in archiefinstellingen (wat wil jij leren?). Maar ook voor mensen die samenwerken met archiefinstellingen (wat vind jij dat deze archiefprofessionals moeten leren?).
• De antwoorden worden geanonimiseerd verwerkt.
• Ga direct naar de enquête leerbehoeften archiefbranche.

Het eindrapport van de inventarisatie wordt door BRAIN in januari 2016 gepubliceerd op brain.nl. Daarop wordt je geattendeerd door een aankondiging op dit forum.

Hartelijk dank voor je medewerking.

Namens BRAIN,
Daan Hertogs

Weergaven: 400

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Breed netwerkdeelnemers als je dit niet invult ben je nog niet aan netwerken toe

Antwoorden op discussie

RSS

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden