Informatieveiligheid in de Overheid

Gegevens gebeurtenis

Informatieveiligheid in de Overheid

Tijd: Maart 14 2019 hele dag
Locatie: Congrescentrum 't Spant te Bussum
Straat: Dr. A. Kuyperlaan 3
Plaats: Bussum
Website of map: https://www.spantcongrescentr…
Telefoon: 040-2146216
Soort gebeurtenis: congres
Georganiseerd door: Angélica Wildenboer
Meest recente activiteit: 11 Feb 2019

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Trends en vraagstukken rondom Informatieveiligheid in de Overheid
Op 14 maart 2019 organiseert CKC Seminars de derde editie van het congres Informatieveiligheid in de Overheid in het Spant te Bussum. Dit jaar gaan we specifiek in op informatieveiligheid en gedragsverandering.

Hoe om te gaan met groeiende digitale veiligheidsrisico’s? Welke (geopolitieke) trends kunnen we niet negeren? Bent u al volledig GDPR compliant? Zijn uw medewerkers doordrongen van het belang en op de hoogte van regels rondom informatieveiligheid? Hoe verhoudt informatieveiligheid zich tot privacy? Hoe om te gaan met het spanningsveld tussen regels en ruimte?  Op naar een bewuste en veilige overheid!

Keynote Sprekers bieden u een vernieuwende visie en gaan in op actuele trends en ontwikkelingen:
Don Eijndhoven – CISO en expert en veelgevraagd spreker op het gebied van cybersecurity
Dick van Gooswilligen - Director Crisiscommunicatie, Issues en (Social)Mediatrainingen, Sterk Werk Communicatie en voormalig Hoofd Crisiscommunicatieteam (CCT) Nationale Politie
Maria Genova – Onderzoeksjournalist, Schrijver en Spreker over privacy, identiteitsfraude en cybersecurity
Patrick van Veen
– Gedragsbioloog en Directeur, Apemanagement
Vernieuwende praktijkcases en praktijkgerichte workshops
Tijdens de diverse praktijkcases en workshops besteden we aandacht aan ervaringen van overheidsorganisaties om kennis te delen. Zo vertelt Youri Lammerts van Bueren (o.a. provincie Overijssel) hoe je aan de voorwaarden van de BIO kunt voldoen en laten Jiska Ligtenberg en Michiel Gorsse (gemeente Leidschendam-Voorburg) hun bijzondere en succesvolle privacy-aanpak zien. Tijdens een panel met als onderwerp de ENSI-Audit ga je de interactie aan en tijdens een Serious Game Crisis (max. 15 personen) bestrijdt je de hack van een cybercrimineel! 

Gemeente Noordoostpolder

Deze dag is specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Er worden visies en ervaringen gedeeld, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor een succesvolle invoering van informatieveiligheid. Speciaal voor CIO’s, CISO’s, Functionarissen Gegevensbescherming en bestuurders afkomstig uit de overheid (Rijk, lagere overheden, politie, ZBO’s).

 

Inschrijven met korting
Deelname aan dit congres kost € 295,- per persoon. Schrijf  in als via Breed Netwerk en ontvang € 50,- korting met de code IVO19BN50  Bovendien betaalt elke 2e inschrijving van dezelfde organisatie slechts de helft van de deelnameprijs. Graag tot ziens op 14 maart! www.informatieveiligheidindeoverheid.nl  

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Informatieveiligheid in de Overheid om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Bijwonen (1)

© 2022   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden