De migratie voorbij: Gemigreerd naar SharePoint Online en Teams: Hoe is het nu met Avans?

Gegevens gebeurtenis

De migratie voorbij: Gemigreerd naar SharePoint Online en Teams: Hoe is het nu met Avans?

Tijd: September 16 2020 vanaf 15.00 to 17.30
Locatie: Online
Straat: Online
Plaats: Online
Website of map: https://www.xillio.com/nl/lan…
Soort gebeurtenis: https://www.xillio.com/nl/landing-page/inschrijven-catchup-avans-ervaringen-bij-migratie-naar-sharepoint-online
Georganiseerd door: Xillio
Meest recente activiteit: 6 Jul

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

In het najaar van 2019 presenteerde Antal Derene, Functioneel Beheerder Document Management, de visie en aanpak van Avans Hogeschool om per academie naar SharePoint Online te migreren.

Nu, zomer 2020, is de migratie van de netwerkschijven en de legacy systemen Xythos en Corsa naar de SharePoint Online omgeving voor iedere academie vrijwel afgerond. Tijd voor een update…..
Hoe is het Avans vergaan? Wat zijn de geleerde lessen? Staat er nog meer op de planning op gebied van digitale onderwijsondersteuning? En is er nu tijd om te ontspannen?

Op woensdag 16 september (15.00 tot 17.30 uur) neemt Antal je bij de hand en loopt het project nogmaals stap-voor-stap door. Tijdens deze interactieve sessie heb jij de mogelijkheid om al jouw prangende vragen over een dergelijk migratietraject naar SharePoint Online te stellen.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor De migratie voorbij: Gemigreerd naar SharePoint Online en Teams: Hoe is het nu met Avans? om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Niet bijwonen (1)

© 2020   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden