Alex van Hoogstraten
  • Man
  • Velp, Gelderland
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook MySpace
  • Blogteksten
  • Discussies
  • Gebeurtenissen
  • Video's
 

De pagina van Alex van Hoogstraten

Recente activiteiten

Alex van Hoogstraten heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
19 Sept 2022

Profielgegevens

About me
Waar ik naar op zoek ben is, een afwisselende DIV-functie met betrekking tot het verbeteren van de informatieprocessen binnen een organisatie waar ruimte is voor eigen ontwikkeling. Voor de rest ben ik eerlijk, betrouwbaar, punctueel, kan een goed visueel overzicht houden en ik denk mee. Ben daarnaast doelgericht, opbouwend en initiatief nemend. Kan zelfstandig en in teamverband werken. Ben zakelijk, maar creatief met een gevoel voor humor. Tevens ben ik bereid om hard te werken.

Ik heb drie jaar werkervaring bij overheden en gemeenten, zoals Oosterhout en Brummen. Verder heb ik een affiniteit voor het beheersen van computerapplicaties, in het bijzonder DMS/ archief en post-systemen en ben ik de Engelse taal, in woord en geschrift, machtig.

In mijn vrije tijd heb ik een reeks van activiteiten, zoals meewerken aan de organisatie van historische en alternatieve evenementen. Onder deze werkzaamheden vallen, leidinggeven aan kleine teams, jongeren begeleiden op een jeugdkamp en PR-activiteiten. Daarbij heb ik meegewerkt aan exposities, het maken van expositiestukken en het geven van workshops. Daarnaast figureren ik in film- en fotoproducties waarvoor ik mijn kostuums en attributen zelf verzorg.

Daarnaast houd ik mij dagelijks bezig met schrijven, met name fictie maar ook geopinieerde artikelen, zoals recensies en interviews, die ik publiceer op mijn eigen blog http://www.tupperwaresteampunk.blogspot.nl en op verzoek.
Naast het schrijven beoefen ik veel vechtkunst, zoals karate en kessoku, en heb in het verleden gedoceerd in westerse vechtkunst.
Website
http://www.associationofishtar.com

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 26 Augustus 2014 om 16.30 zei Yvonne Welings...

Beste Alex,

Welkom bij BREED. Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar. Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals opleidingen, vacatures, zaakgericht werken en open data.

Aan het begin van elke maand ontvang je onze nieuwsbrief.

Met vr. groet,

Yvonne Welings

 
 
 

© 2023   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden