Marco Klerks's reacties

Prikbord (25 commentaren)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 3 Februari 2021 om 13.29 zei Gerda Boele...

Hoi Marco,

Dank je wel voor het toevoegen. Ik ga me eerst verdiepen in wat hier allemaal aangeboden wordt. Ik werk zelf als DIV medewerker (post&Archief en koerierdiensten). Er komen vast webinars voorbij waar ik me graag bij aansluit.

Op 18 Januari 2019 om 15.06 zei Jan Beenders...

Hallo Marco,

Vanaf 2011 heb ik als projectmedewerker DIV/digitalisering dankbaar gebruik gemaakt van "Breed". In 2017 ben ik met pensioen gegaan en het lijkt mij niet langer zinvol om lid te blijven. Ik wilde mij dan ook uitschrijven maar verder dan invullen dat "ik wil geen emails meer ontvangen" kom ik niet. Wil jij mijn pagina/profiel verwijderen (of als ik dat zelf moet doen, aangeven hoe dit moet).

Groet,

Jan Beenders

Op 7 November 2012 om 22.07 zei Paul Oosterveer...

Beste Marco,

Hartelijk dank voor je welkomstbericht. Ik ga me verdiepen in de reeds alhier gevoerde discussies. Mocht ik een item hebben dan kom ik daar zeker mee op te proppen. Prachtig om zaken waar een ieder in zijn of haar organisatie tegen aanloopt met elkaar te delen, nu er zoveel veranderingen op onze weg komen.

Groet,  Paul 

Op 13 Augustus 2012 om 10.22 zei Luuk van den Boom...

Wat een warm welkom, Marco.

Ik heb direct mijn foto aangepast en ben nu al wijzer geworden van deze (klaarblijkelijk actieve) community.

Groet, Luuk

Op 4 Augustus 2012 om 12.52 zei Marjan Dik...
Beste Marco,
Bedankt voor het juist plaatsen van vacature.
Hartelijke groet,
Marjan
Op 13 Juli 2012 om 8.10 zei Erik Jonker...

Dank Marco voor je hartelijke welkom bij BREED , in alle openheid weet ik niet of ik veel tijd in dit netwerk kan steken, ook door mijn activiteiten binnen het netwerk Ambtenaar 2.0, maar ik wilde toch graag lid worden omdat het domein waar dit netwerk mee bezig is mij boeit en ook cruciaal wordt/is in de opgave om te komen tot een compacte/efficiente overheid (mijn werk ;-)

Groet, 

Erik

Op 3 Juni 2012 om 18.28 zei Ron Snel...

Dag Marco,

Ja het klopt inderdaad..ik heb nog met je gesproken op donderdagmiddag...het was trouwens een leerzame presentatie..bedankt...ps die pasfoto doe ik nog uploaden..

Groeten,

Ron Snel

Op 15 Maart 2012 om 14.36 zei Marion Hesseling...

Dank je Marco voor de mooie inleiding. Ik ben erg benieuwd naar deze site.

Op 12 Maart 2012 om 19.35 zei Geesje Dam...

Hallo Marco,

Hartelijk dank voor het welkom heten!Je merkt aan mijn reactie wel dat ik geen dagelijkse bezoeker ben en zal zijn. Ik ben benieuwd of ik t.z.t. een actieve deelnemer zal worden, vooraleerst gaat het mij om kennisvergaring.

Groet,

Geesje

Op 17 Januari 2012 om 12.01 zei Arnold Janssen...

Hallo Marco,

Bedankt voor het welkom. Ik zal zometeen een foto uploaden en ik was intussen al in één van de discussies gesprongen. ;) Complimenten voor deze mooie en functionele site!

Groet, Arnold

Op 28 December 2011 om 20.08 zei Sonja Lunter...
Ja, vanaf een andere computer is het inderdaad meteen gelukt om een foto erop te krijgen; hoewel foto... tja, die had ik daar even niet bij de hand :-))))
Op 28 December 2011 om 8.13 zei Sonja Lunter...

Bedankt voor je welkomswoord. Foto uploaden lukt maar niet (nee, is niet te groot en ja, is gewoon een jpeg - op Pleio pakte die hem binnen een paar tellen) dus het moet maar even zonder...

Hoop binnenkort nuttige bijdragen te kunnen leveren aan de discussies. Eerst maar eens even de tijd nemen om in te lezen en de weg te vinden.

 

Groetjes Sonja.

Groetjes Sonja.

Op 7 December 2011 om 9.29 zei Chantal Konst...

Hallo Marco,

 

Dank je voor de aanvullende informatie. Ik zal snel een foto aan mijn profiel toevoegen! Groet, Chantal

Op 15 Juli 2011 om 14.42 zei Yolanda Grootveld-Labrie...

Dank je voor je welkom beide. Ik zal me nu eerst gaan oriënteren, er is veel te lezen op deze sit. Ik hoop dat ik in de toekomst een goede bijdrage kan leveren aan de discussies. Groet Yolanda

 

 

P.S. mijn profielfoto wil maar niet lukken...... al 5x geprobeert.... en nee hij is geen 10 MB of groter! ;-)!

Op 14 Juli 2011 om 10.48 zei Younes Ezzohari...
Ik dacht altijd dat getwitter van je over BREED tot in de late uurtjes, dat moet interessant zijn! Uiteraard ben ik ook zeer geïnteresseerd in de ontwikkeling op het gebied van DIV :) Voeg je meteen toe als vriend, ben ik niet meer zo alleen.
Op 7 Juli 2011 om 21.47 zei Tom Cobbaert...

Hi Marco,

Ik was even helemaal vergeten dat ik hier nog een profiel had (was al lid van toen het hier nog BrabantBreed heette), dus ben ik nu dubbel ingeschreven... Ik zal mijn nieuwste profiel verwijderen en opnieuw met deze account aan de slag gaan :-).

Verder hartelijk dank voor het hernieuwde warme welkom. Ik dacht, ik kom vanuit mijn warm Archief 2.0 nest nog even kijken hoe het bij onze BREED-familie loopt.

 

Groeten,

 

Tom

Op 5 Mei 2011 om 11.55 zei Henry van der Zwan...

Hallo Marco,

Bedankt. Eigenlijk pas afgelopen week dit platform ontdekt. Ik laat eerst even de site en mogelijkheden op me inwerken. Ik zie het in eerste instantie vooral als kennisbank en wat er speelt in het vakgebied, later wellicht meer actief meedoen. Ik vind het er allemaal erg goed uitzien. Mijn complimenten.

Groet,

Henry

Op 7 April 2011 om 18.52 zei Marieke van Heummen...

Marco, dank voor je berichtje. Ik hoop dat ik hier vind wat ik zoek. Op het moment  ben vooral opzoek naar een klankbord voor opdrachten binnen de opleiding. Maar ik heb al gezien dat er veel meer is, voor als ik straks weer tijd over heb....

 

Groet Marieke

Op 25 Februari 2011 om 15.57 zei Jeroen Stutterheim...
Marco, dank je voor het welkom! Ik zal opgepaste momenten informatie aanreiken en reageren. Er zijn zoveel ontwikkelingen en theorieen dat ik nog een hoop te lezen heb.
Op 23 Februari 2011 om 20.32 zei Els van Sluis...

Dank je voor je welkom Marco. Ik zal me nu eerst eens een beetje gaan oriënteren, er staat zoveel op op deze site vermeld. En ik hoop dat ik in de toekomst een goede bijdrage kan leveren aan de discussies.

Met een vriendelijke groet,

Els

© 2021   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden