Welke expert, klant of andersdenker wil meedenken over de toekomst van lezen door mensen die niet (meer) makkelijk kunnen lezen?

Wij, Annemieke de Korte en Frank Alberse*, zijn op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren aan een visie op de toekomst van de dienstverlening aan mensen die niet (meer) makkelijk kunnen lezen? Denk aan mensen die blind of slechtziend zijn (geworden), dyslect zijn of een fysieke lichamelijke beperking hebben waardoor ze bijv. geen boek of apparaat kunnen vasthouden.

In opdracht van het Sectorinstituut Openbare Bibliotheken (SIOB) werken wij aan een toekomstvisie die inzicht geeft in nieuwe kansen, in nieuwe behoeften van (toekomstige) gebruikers en die voor de organisatie een ‘ideale’ toekomst schetst die uitdaagt en inspireert.
Om ons onderzoek te kunnen verrijken en toetsen zijn wij op zoek naar mensen met kennis, visie en ideeën, zoals bijvoorbeeld:

  • experts met kennis van nieuwe mogelijkheden op het gebied van media, technologie, oogheelkunde etc.
  • mensen die zelf niet (meer) gemakkelijk kunnen lezen en die ideeën hebben over hoe zij informatie tot zich kunnen of zouden willen nemen
  • trendwatchers, toekomstdenkers en/of ‘andersdenkers’ die deze vraag vanuit een ander perspectief benaderen

Wil je zelf input leveren of ken je iemand die bij deze vraag past laat het ons weten via venturaquest@kpnmail.nl

 

Annemieke de Korte & Frank Alberse

 

*  Voor onze profielen, zie nl.linkedin.com/in/annemiekedekorte resp. http://www.alberse.nl / nl.linkedin.com/pub/frank-alberse/1/352/326

Weergaven: 218

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden