Vacature: Adjunct Archiefinspecteur provincie Flevoland

Ik kan het niet laten mijn oude functie even onder de aandacht te brengen:

Als ‘Nieuw Land’ biedt Flevoland bijzondere mogelijkheden.
Ontwikkelen is ons motto. Kernbegrippen zijn hierbij integraal management, decentralisatie van bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Wij zoeken medewerkers die creatief en flexibel zijn en die verder willen kijken dan hun huidige horizon. Doorzetters die willen werken aan een nieuwe toekomst in een nieuw gebied.

Voor de afdeling Informatisering & Automatisering zoeken wij een:
Adjunct Archiefinspecteur Flevoland (0,8 fte)
(Vacaturenummer 09/63)

Toelichting

Gedeputeerde staten houden toezicht op de zorg voor archiefbescheiden van gemeenten, waterschappen, gemeenschappelijke regelingen en de politie, alsmede op haar eigen archiefbescheiden. Elke provincie heeft daartoe een provinciaal archiefinspecteur aangesteld. De provincie Flevoland heeft de provinciaal archiefinspecteur van Utrecht als provinciaal archiefinspecteur benoemd. De adjunct archiefinspecteur van Flevoland heeft als standplaats Lelystad. Er is een hechte samenwerking met de provinciale archiefinspectie van Utrecht en met de archiefinspecties van Noord-Holland en Zuid-Holland. De adjunct archiefinspecteur staat de inspecteur bij deze taken terzijde en vervangt deze indien nodig.

Functie-taken
• Namens de provinciaal archiefinspecteur, het zelfstandig uitvoeren van inspecties;
• Het geven van voorlichting over (de uitvoering van) wet- en regelgeving en over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van informatievoorziening en – technologie en de uitvoering van archiefregelingen;
• Het adviseren over de uitvoering van (toekomstig) archiefbeleid;
• Regelmatig overleg voeren met managers, archiefmedewerkers en collega’s over archiefzorg en archiefbeheer;
• Het (samen met de provinciaal archiefinspecteur) voorbereiden en uitvoeren van beleid op het gebied van regionale archiefsamenwerking, bevordering van de publiekstoegankelijkheid en de kwaliteitsverbetering van archieven in de provincie Flevoland;
• Het uitwisselen van kennis en samenwerken met de archiefinspecties van de Randstadprovincies en het Landelijk overleg van provinciale archiefinspecteurs (LOPAI).

Functie-eisen
• Diploma Archivistiek A of B (studerend of bijna afgerond);
• HBO+ werk en denkniveau;
• Aantoonbare kennis en ervaring met hedendaagse documentaire informatievoorziening en informatietechnologie;
• Bereidheid om zich te ontwikkelen in documentaire informatievoorziening en informatietechnologie;
• Goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.

Competenties
De ideale kandidaat is sterk in coördineren, plannen en organiseren. Hij/ zij heeft overtuigingskracht, is organisatorisch sterk en beschikt over het vermogen om mensen te motiveren. Hij/ zij heeft een flexibele werkhouding en een pragmatische instelling en is in staat een zelfstandig, onafhankelijk oordeel te vormen.

Salaris
Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 2.930,27 en maximaal € 4.186,11 (schaal 11) bruto per maand bij een 36-urige werkweek, exclusief 8 % vakantietoelage en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Aanstelling geschiedt in de functie van adjunct archiefinspecteur (FUWAPROV).

Inlichtingen
Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij mw. Irmgard Broos, provinciaal archiefinspecteur Utrecht en Flevoland, tel. 030-2582718 of dhr. Jan Marijs, hoofd van de afdeling Informatisering & Automatisering, tel. 0320-265350. Informatie over de sollicitatieprocedure kun je inwinnen bij mw. L. van Dijk (te bereiken op maandag en donderdag) op telefoonnummer 0320-265 460.

Is je interesse gewekt?
Reageren op genoemde functie kan per mail: vacatures@flevoland.nl. Graag ontvangen wij je gemotiveerde sollicitatie, voorzien van Curriculum Vitae (o.v.v. vacaturenummer 09/63). De sluitingsdatum is 21 november 2009.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Weergaven: 433

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden