Van 11 tot en met 15 mei 2020 von de eerste week van Grip op Informatie (#wvgrip) van VNG Realisatie plaats. In één week waren er 15 webinars met 40 sprekers, waaraan 530 bezoekers rond de onderwerpen informatiebeheer, actieve openbaarmaking en digitale duurzaamheid deelnamen.

Feedback geven

Tijdens de webinars kwamen meerdere conceptproducten aan bod ontwikkeld voor en door gemeenten. VNG Realisatie vraagt alle gemeenten om vóór 1 september 2020 feedback te geven op deze producten, zodat ze in het najaar afgerond kunnen worden. We hopen dat u ook een bijdrage wilt leveren en één of meerdere producten van feedback wilt voorzien. Bijvoorbeeld door te kijken naar of het bruikbaar (of anders: met aanpassingen hoe wél) binnen uw gemeente?

Uw inhoudelijke reacties kunt u geven op het VNG-forum ‘Grip op informatie'. Als u nog geen lid bent van dit forum, kunt u zich hiervoor aanmelden op forum.vng.nl. Wilt u als gemeente een overzicht van alle conceptproducten ontvangen, stuur dan een mail naar mij via nieuws.realisatie@vng.nl t.a.v. Jeroen Jonkers. U ontvangt dan een overzicht met alle links.

Tweede week van Grip op Informatie gepland

Een vervolg van deze week staat gepland op 23 tot en met 27 november 2020. Dan zullen de eindproducten worden gepresenteerd, die voortkomen uit het project proeftuinen Wet open overheid, dat de VNG uitvoert met steun van het ministerie van BZK.

We zien uw reacties en/of toekomstige deelname graag tegemoet!

Voor meer informatie kijk op: https://www.vngrealisatie.nl/nieuws/terugkijken-week-van-grip-op-in...

 

Weergaven: 106

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden