Programma e-Depot Zeeuwse Overheden: nieuwsbrief 1

We zijn op weg!

De Zeeuwse werkgroep is voortvarend aan de slag gegaan met het uitwerken van de aanbevelingen uit het rapport Toekomstbestendig Informatiebeheer Zeeuws Overheden.

Lees hier de eerste nieuwsbrief van het programma met actuele informatie over de verschillende deelprojecten. We zullen vanaf nu regelmatig communiceren via nieuwsbrieven en andere media. Lees meer over dit programma op de website van het Zeeuws Archief.

Weergaven: 338

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Reactie van Ernest Verhees op 13 Juli 2015 op 16.58

@Hanneke, dank je! ik verwacht deze week een methode/vragenlijst voor risicoanalyse bij informatiebeheer te kunnen delen (met het oog op duurzaamheid)

Reactie van Hanneke van Aalst op 13 Juli 2015 op 16.21

Hallo Ernest, het duurde even voor je iets terug hoorde omdat we even met de auteurs wilden overleggen over het beschikbaar stellen van het instrument. Dat is nu gebeurd, en je vindt het instrument in deze post.

Reactie van Ernest Verhees op 2 Juli 2015 op 13.24

dank je, goed om te volgen. ik lees in de nieuwsbrief: "De Zeeuwse werkgroep heeft een beknopt informatieanalyse instrument ontwikkeld, gebaseerd op de ‘Baseline Informatiehuishouding Gemeenten’.
Een snelle ‘scan’ met dit instrument door bijna alle Zeeuwse overheden bevestigt de indruk dat het duurzaam digitaal informatiebeheer nog niet goed geregeld is."  Is het instrument eventueel ook beschikbaar voor hergebruik? gaat het ook om een risicoanalyse?

Reactie van Yvonne Welings op 26 Juni 2015 op 11.57

@gefeliciteerd en dank voor het plaatsen !

© 2019   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden