KIA Thematiendaagse E-depot – de grenzen vervagen: schrijf je in!

E-depot – de grenzen vervagen. Dat staat centraal tijdens de laatste twee weken van maart. De eerste workshops en events van de Thematiendaagse staan live, klaar om je voor in te schrijven!

Of het nu gaat om leveranciers, omgaan met metadata, koppelen of automatisch overbrengen, tien dagen lang gaan we als KIA-community ervaringen en kennis uitwisselen over alles met wat het e-depot te maken heeft. In een veelzijdig programma, georganiseerd door de KIA-community, komt het allemaal voorbij.

Het programma

Algemene rijksarchivaris Afelonne zorgt voor een feestelijke aftrap bij het Nationaal Archief in Den Haag. Meteen daarna gaan we de diepte in met deskundige sprekers, die ons onder meer een terugblik op 25 jaar e-Depot bieden. Het programma van 10 dagen laat een rijke variatie zien van praktijkervaringen van gemeenten, technische thema’s als bestandsformaten en preservering of hoe je aansluit op een e-depot.

Verder kun je leren hoe je als archiefprofessional ruimte laat voor de emotionele waarde van archiefstukken. Ben je nieuw in de wereld van de informatiehuishouding? Kom dan vakgenoten ontmoeten tijdens Ontmoet en leer.

Online en in het land

De activiteiten worden zowel online als op locatie georganiseerd. Zo kun je terecht bij het ministerie van OCW, Stadsarchief Amsterdam, KB Nationale Bibliotheek en het Nationaal Archief in Den Haag. Allemaal kansen om elkaar te spreken en heel direct kennis uit te wisselen.

Meld je aan!

Je bent van harte welkom om aan te sluiten bij de webinars en bijeenkomsten. Kies je sessies en schrijf je vandaag nog in voor de Thematiendaagse 2024.

Weergaven: 39

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden