Informatieveiligheid in de Overheid: Hoe veilig is uw organisatie?

Op 12 maart aanstaande organiseert CKC Seminars het congres Informatieveiligheid in de Overheid. Tijdens deze 4e editie gaan we in op de volgende vraagstukken:
Hoe om te gaan met groeiende digitale veiligheidsrisico’s? Welke (geopolitieke) trends kunnen we niet negeren? Hoe staat het met de BIO? Hoe bevorder je cyberveilig gedrag? Zijn uw medewerkers doordrongen van het belang en op de hoogte van regels rondom informatieveiligheid? Hoe verhoudt informatieveiligheid zich tot privacy? Hoe om te gaan met het spanningsveld tussen regels en ruimte? Op naar een bewuste en veilige overheid!

Deze dag is specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Er worden visies en ervaringen gedeeld, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor een succesvolle invoering van informatieveiligheid. Speciaal voor CIO’s, CISO’s, Functionarissen Gegevensbescherming en bestuurders afkomstig uit de overheid (Rijk, lagere overheden, politie, ZBO’s).

Onze dagvoorzitter en keynote sprekers bieden u een vernieuwende visie en gaan in op actuele trends en ontwikkelingen:

Bart van der Meij - Dagvoorzitter, Ondernemer, Management Consultant & Organisatiecoach
Dr. Gertjan van Heijst
– Adviseur VHIC
Prof. mr. Lokke Moerel - Senior Of Counsel Morrison & Foerster LLP, Hoogleraar Global ICT Law Universiteit Tilburg en lid van de Cyber Security Raad (CSR)
Mystery Guests - De spreker heeft jarenlange ervaring met name op het gebied (MENS en Organisatie) van informatieveiligheid en privacybescherming binnen de (lokale)overheidsorganisaties.Klantgerichtheidsexpert, Directeur van Houden van Klanten en schrijver
Jochem Nooyen - Mind illusionist en acteur

Het programma zal verder bestaan uit verschillende parallelsessies met praktijkverhalen, van onder andere Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming (CIP), de Privacy Escaperoom van Nico Nijenhuis en een kijkje in de keuken op het gebied van GRC- en ISMS-tooling.

Bekijk hier het volledige programma!

Inschrijven
Deelname aan dit congres kost € 295,- per persoon. Bovendien betaalt elke 2e inschrijving van dezelfde organisatie slechts de helft van de deelnameprijs.

Schrijf u hier in!

Graag tot ziens op 12 maart in het Spant te Bussum!

Met vriendelijke groet, namens CKC Seminars,

Bram Beks,
Congresontwikkelaar

Weergaven: 104

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2020   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden