Enquête voor collega's bij Veiligheids- en Gezondheidsregio's

Met deze korte enquête willen we twee behoeftes peilen bij collega's die werkzaam zijn in het informatiebeheer bij veiligheids- en gezondheidsregio's. 

Op dinsdag 26 september hebben we een leuke bijeenkomst van het Samenwerkingsplatform Informatiebeheer Veiligheids- en Gezondheidsr... gehad, dus willen we kijken of we meer (digitale) bijeenkomsten met interessante sprekers (zogenaamde 'uitwisseluurtjes') kunnen organiseren. Daarvoor hebben we echter input nodig.

Ten tweede is het ons opgevallen dat de meesten van jullie ofwel een eenpitter zijn binnen je organisatie, ofwel onderdeel uitmaken van een zeer bescheiden team. Dat komt mede doordat het zo lastig aan goed personeel te komen is. Om toch kwalitatief stappen te maken willen we gaan inventariseren of er interesse is om gezamenlijk cursussen/opleidingen te doen. Een incompany-opleiding inkopen is meestal goedkoper dan de reguliere cursussen en kan naar specifieke wensen worden ingericht.

Je vindt de enquête hier: https://forms.office.com/e/a2j3arz1tn. Let op: deze vragenlijst is alleen voor collega's die werkzaam zijn bij veiligheids- en gezondheidsregio's!

Heb je collega's die niet actief zijn op de verschillende fora? Wijs ze dan op deze vragenlijst!

Tijdens de eerste gezamenlijke bijeenkomst van het SiVGR van 2024 (datum n.t.b.) wordt een terugkoppeling gegeven over de uitslag en de vervolgstappen.

Weergaven: 73

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden