Wij zijn Richard Bijsterveld & Samer Popalziy, studenten aan de Christelijke Hogeschool Windesheim te Zwolle. Samen verrichten wij in het kader van onze afstudeerstage onderzoek omtrent e-mail management.

Het gestructureerd behandelen van binnenkomende en uitgaande e-mails is voor veel bedrijven en organisaties lastig terrein. Wij willen tijdens onze afstudeerperiode onderzoeken wat de behoeften van bedrijven en organisaties zijn op dit gebied voor onze opdrachtgever BMConsultants te Soesterberg.

BMConsultants richt zich sterk op gemeenten en andere (semi-)overheidsinstellingen. De vragenlijst is daarom sterk op deze groep gericht. Van andere bedrijven en organisaties horen wij uiteraard ook graag hun mening en wij nodigen u daarom ook van harte uit om deel te nemen aan dit onderzoek.

Als dank voor uw medewerking aan dit onderzoek maakt BMConsultants een bedrag van €5,- per ingevulde enquête over naar een goed doel. Aan het einde van de vragenlijst kunt u aangeven welk doel uw voorkeur heeft. Daarnaast ontvangt u, als u daar prijs op stelt, een samenvatting van de belangrijkste resultaten. Aan het einde van de vragenlijst kunt u dit vermelden. De enquête kan via de onderstaande link worden ingevuld, of via de website van BMConsultants:

Link:
https://www.surveymonkey.com/s/SFGC5XB
Website:
www.bmconsultants.com

Alvast hartelijk dank voor uw tijd.

Met vriendelijke groeten,

Richard Bijsterveld & Samer Popalziy

Weergaven: 437

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden