ben kusters
  • doenrade
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

Discussies van ben kusters

rol DIV

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Piet Bouw 6 Nov 2015. 12 Antwoorden

Net zoals vele andere gemeenten zal ook bij ons de overstap gemaakt worden naar digitale archivering/zaakgericht werken. In deze nieuwe situatie veranderen de rol en taken van de afdeling DIV. Hoe…Doorgaan

 

De pagina van ben kusters

Recente activiteiten

Piet Bouw heeft gereageerd op discussie rol DIV van ben kusters
"@Marieke Klomp, heb je helemaal gelijk in. B/V is slechts een (belangrijk) onderdeel van de vele mogelijkheden waar over geadviseerd kan en zou moeten worden. Metadata (searchability etc. )gaat ook zeker dieper :) Mijn antwoord doelde op de…"
6 Nov 2015
Marieke Klomp heeft gereageerd op discussie rol DIV van ben kusters
"Het advies beperkt zich wat mij betreft niet tot de bewaar- en vernietigingstermijnen. Daar brengen wij zeker advies over uit, maar we houden ons ook bezig met advisering op andere terreinen, zoals datakwaliteit en metadata (andere dan…"
6 Nov 2015
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie rol DIV van ben kusters
"Zie deze nieuwe functie: gemeentelijke informatiecommissaris. D66 Utrecht pleit voor het aanstellen van een gemeentelijke informatiecommissaris. Raadslid Sanne Scholten stelt dat er nog veel te winnen op het gebied van open informatie en de…"
17 Okt 2015
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie rol DIV van ben kusters
"@Pieter, er zijn wel meerdere discussies mogelijk over dit document. Eerlijk gezegd geloof ik niet dat informatie niet meer vernietigd gaat worden, vooral in relatie tot privacy en het recht om vergeten te worden. De rol van de overheid verandert,…"
12 Okt 2015
Piet Bouw heeft gereageerd op discussie rol DIV van ben kusters
"Bedankt voor de link Yvonne. Een best wel opmerkelijk besluit van archief 2020 met begrijpelijke argumenten maar ook veel haken en ogen. Er kan zo een nieuw topic over gestart worden. In de rol van DIV'er nieuwe stijl, zal het tot 2025 dus nog…"
12 Okt 2015
Marco Klerks heeft gereageerd op discussie rol DIV van ben kusters
"Bij ons werd de " nieuwe" DIV vooral duidelijk voor de organisatie, doordat wij meer zichtbaar waren: Op de werkvloer Bij projecten Bij het management Zo hebben wij bijvoorbeeld met meerder afdelingen afgesproken dat wij op een vast…"
11 Okt 2015
ben kusters heeft gereageerd op discussie rol DIV van ben kusters
"Dank voor jullie reacties dusver. Mijn bijzondere interesse gaat uit naar de manier waarop ja de veranderende nieuwe afdeling in het voetlicht zet. Tot dusver waren we wellicht wat afwachtend en niet altijd even zichtbaar. Hoe kunnen we dit…"
11 Okt 2015
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie rol DIV van ben kusters
"Afgelopen maandag was er een bijeenkomst over de toekomstige archieffunctie georganiseerd door archief2020. Heb het alleen nog maar gelezen, in de nieuwe visie wordt er niet meer vernietigd ? Zie horizon 3 informatiesamenleving…"
9 Okt 2015
Piet Bouw heeft gereageerd op discussie rol DIV van ben kusters
"Als DIV'er bezit jij kennis die van grote waarde kan zijn voor de gemeente. Bijvoorbeeld kennis over bewaar/vernietigingstermijnen. Bij toekomstige migraties van digitale documenten kan dit enorme winst zijn. Als de ICT in jou gemeente deze…"
9 Okt 2015
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie rol DIV van ben kusters
"ha Ben, in meer algemene zin over nieuwe competenties heb ik deze blog geschreven. http://www.breednetwerk.nl/forum/topics/21century-skills"
9 Okt 2015
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie rol DIV van ben kusters
"Wat ik zie dat er een transformatie naar nieuwe functies, die we tot een paar jaar geleden niet kenden. Ik noem als voorbeeld een beheerder van een zaaktypecatalogus in een organisatie, een metadataspecialist of de security officer.…"
9 Okt 2015
ben kusters heeft een discussie geplaatst

rol DIV

Net zoals vele andere gemeenten zal ook bij ons de overstap gemaakt worden naar digitale archivering/zaakgericht werken. In deze nieuwe situatie veranderen de rol en taken van de afdeling DIV. Hoe informeer je je klanten over de vernieuwde afdeling DIV, hoe verkrijg je draagvlak en verzeker je het bestaansrecht van DIV? Ben benieuwd naar ervaringen bij andere gemeentes.See More
9 Okt 2015
ben kusters heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
14 Nov 2014
ben kusters is nu lid van BREED - over de grenzen van informatie
23 Okt 2013

Profielgegevens

About me
Werk op dit moment bij gemeente Sittard-Geleen als projectmedewerker bij afdeling DIV. Sta echter open voor een nieuwe uitdaging.

Prikbord

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

  • Nog geen reacties!
 
 
 

© 2019   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden