Tom Wight
  • Man
  • Den Haag
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

De vrienden van Tom Wight

  • Céline
 

De pagina van Tom Wight

Recente activiteiten

Tom Wight heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
31 Jan
James Stell heeft een reactie achtergelaten voor Tom Wight
"Hi Tom, Leuk dat jullie dit starten! Verwachten jullie veel mensen? Onze werkzame E-Depot (Strongroom) staat voor je ter beschikking in ieder geval. Wellicht eens met jullie kennismaken? Waarschijnlijk ken je ons wel als aanstichter van het E-Depot…"
11 Jan

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 11 Januari 2018 om 16.16 zei James Stell...

Hi Tom,

Leuk dat jullie dit starten! Verwachten jullie veel mensen? Onze werkzame E-Depot (Strongroom) staat voor je ter beschikking in ieder geval. Wellicht eens met jullie kennismaken? Waarschijnlijk ken je ons wel als aanstichter van het E-Depot van Stadsarchief Amsterdam (10 jaar geleden). Groet, James Stell, bus. dev. mgr.

Op 15 Oktober 2012 om 21.20 zei Yvonne Welings...

Hallo Tom,

Welkom bij BREED! Op dit platform delen we kennis en ervaringen over het managen van informatie. Je kunt deelnemen aan discussies of er zelf een starten. Ook is er de mogelijkheid om blogs te schrijven. Je kunt het een en ander op de hoofdpagina vinden of via het menu bovenaan de website.

Ik hoop dat de community je kan helpen bij vraagstukken waar jij in je werk mee stoeit. En misschien kun jij ook anderen helpen. Ik wil je wel vragen om nog even een (pas-)foto van jezelf op je profiel te plaatsen; dat communiceert wat fijner.

Voor sommige deelonderwerpen zoals zaakgericht werken, open data en vacatures zijn er aparte groepen. Een keer aan het begin van elke maand ontvang je een nieuwsbrief van alle nieuwe berichten.

Mocht je nog vragen of ideeën hebben over BREED, dan hoor ik het graag. Rest mij je veel plezier te wensen bij deze community!

Groet,

Yvonne Welings

 
 
 

© 2018   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden