Stella Mol
  • Vrouw
  • Boxtel
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

De vrienden van Stella Mol

  • Yvonne Welings
 

De pagina van Stella Mol

Recente activiteiten

Stella Mol heeft gereageerd op discussie Scope van "Archiefbescheiden" in Archiefwet van Jeroen van Luin
"Alleen tekstueel inderdaad, ik kan niets bedenken wat de definitie niet dekt. Maar het beeld wat men er over heeft is denk ik wel cruciaal. Voorlichting alleen zal niet helpen denk ik, een nieuw 'naampje' is nodig (hoe stom dat misschien…"
15 Jun
Stella Mol heeft gereageerd op discussie Heilloos om alleen digitale losse documenten koppelen aan een proces van Yvonne Welings
"Ik denk het ook! Vernietiging is heel belangrijk denk ik, om wille van privacy en het 'recht om vergeten te worden'. Ik geloof alleen niet dat er één manier is waarop je dat kan regelen (door top down alles in zaakgerichte,…"
15 Jun
Stella Mol heeft gereageerd op discussie Scope van "Archiefbescheiden" in Archiefwet van Jeroen van Luin
"Eens, het gaat denk ik niet slechts om een verouderd woord. Maar om het feit dat ambtenaren 'archief/archiefbescheiden' associëren met 'papier', ‘kelder’, ‘bewaren’ en ‘stoffig’ is het…"
15 Jun
Stella Mol heeft gereageerd op discussie Heilloos om alleen digitale losse documenten koppelen aan een proces van Yvonne Welings
"Totaal niet eens met deze stelling. Naar mijn idee raakt dit de kern van het probleem waarom júist archivering vaak zo slecht is in gemeenteland. We leven in een continu veranderende informatiemaatschappij en de burger heeft andere…"
15 Jun
Yvonne Welings heeft een reactie achtergelaten voor Stella Mol
"Beste StellaLeuk dat je lid geworden bent ! Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar. Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals e-depot, archieftoezicht, opleidingen, vacatures, zaakgericht werken, de nieuwe…"
11 Apr
Stella Mol is nu lid van BREED - over de grenzen van informatie
11 Apr

Profielgegevens

About me
Adviseur bij Telengy - momenteel werkzaam voor MijnGemeenteDichtbij als projectleider Documentmanagement en Procesgericht werken.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 11 April 2017 om 13.36 zei Yvonne Welings...

Beste Stella

Leuk dat je lid geworden bent !

Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar. Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals e-depot, archieftoezicht, opleidingen, vacatures, zaakgericht werken, de nieuwe omgevingswet, waardering en selectie en open data. Aan het begin van elke maand ontvang je onze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

Yvonne Welings

 
 
 

© 2017   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden