Marcel van Mackelenbergh
  • Man
  • Rosmalen
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
  • Blogteksten
  • Discussies
  • Gebeurtenissen
  • Video's

De vrienden van Marcel van Mackelenbergh

  • Frieke H
 

De pagina van Marcel van Mackelenbergh

Recente activiteiten

Marcel van Mackelenbergh neemt deel aan het evenement van Yvonne Welings

Open Overheid Congres in Beatrix Theater

Mei 31 2012 hele dag
Forum Standaardisatie organiseert samen met ICTU, VKA, TNO, OSSLO en ECP op 31 mei 2012 het Open Overheid Congres in het Beatrix Theater in Utrecht. Onderwerpen: open standaarden, open source software en open data.Het programma Nederland Open in Verbinding is eind 2011 weliswaar beëindigd, dat betekent zeker niet dat de overheid het thema openheid heeft losgelaten. Open…See More
18 Apr 2012
Marcel van Mackelenbergh heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
18 Apr 2012
Yvonne Welings heeft een reactie achtergelaten voor Marcel van Mackelenbergh
"Hallo Marcel,,   Welkom bij BREED! Op dit platform delen we kennis en ervaringen over het managen van informatie. Je kunt deelnemen aan discussies of er zelf een starten. Ook is er de mogelijkheid om blogs te schrijven. Je kunt het een en ander…"
18 Apr 2012
Marcel van Mackelenbergh is nu lid van BREED - over de grenzen van informatie
18 Apr 2012

Profielgegevens

About me
Cognitief psycholoog op zoek naar het hergebruik van de informatie in de data. Mijn passie is Linked Open Data. Al jaren bestudeer ik de invloed van context op de betekenis van gegevens. Ik denk dat de 5 sterren en 4 principles van TBL de oplossing zijn. Buiten ben ik bezig met OpenCBS. Binnen de Belastingdienst probeer ik het Stelsel van Basisregistraties effectief te maken. Ook werken we aan een soort semantisch intranet.
Website
http://www.marcelvanmackelenbergh.nl

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 18 April 2012 om 22.29 zei Yvonne Welings...

Hallo Marcel,,

 

Welkom bij BREED! Op dit platform delen we kennis en ervaringen over het managen van informatie. Je kunt deelnemen aan discussies of er zelf een starten. Ook is er de mogelijkheid om blogs te schrijven. Je kunt het een en ander op de hoofdpagina vinden of via het menu bovenaan de website.

 

Ik hoop dat de community je kan helpen bij vraagstukken waar jij in je werk mee stoeit. En misschien kun jij ook anderen helpen. Ik wil je wel vragen om nog even een (pas-)foto van jezelf op je profiel te plaatsen; dat communiceert wat fijner.

 

Voor sommige deelonderwerpen zoals zaakgericht werken, open data en vacatures zijn er aparte groepen. Een keer aan het begin van elke maand ontvang je een nieuwsbrief van alle nieuwe berichten.

 

Mocht je nog vragen of ideeën hebben over BREED, dan hoor ik het graag. Rest mij je veel plezier te wensen bij deze community!

 

Groet,

Yvonne Welings

 
 
 

© 2017   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden