Johan Joost van Daalen
  • Man
  • Obdam, Noord-Holland
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook MySpace

De vrienden van Johan Joost van Daalen

  • Marco Klerks
 

De pagina van Johan Joost van Daalen

Profielgegevens

About me
Ik ben een geboren en getogen Fries en woon nu in het midden van Noord-Holland. Ik ben geïnteresseerd in functies waarin ervaring in archiefbeheer een vereiste is. Van projectorganisaties bij zowel overheid als aannemers. Reizen van en naar mijn werk is voor mij geen enkel bezwaar en mijn actieradius is ruim.

Als ervaren documentalist werk ik met plezier in de documentaire informatievoorziening, ook in projectorganisaties. Alle facetten in het vakgebied heb ik meegemaakt, zowel analoog als digitaal. Van genealogie tot scanoperator. Als scanoperator kan ik zowel de voor- als de nabewerking voor mijn rekening nemen. Uiteraard levert het scannen ook geen problemen voor mij op. Momenteel werk ik in de infrastructuur en dat bevalt goed.

De post in organisaties verwerk ik proactief, van ontvangst, registratie tot archivering. Proactief omdat ik bij deze werkzaamheden rekening houd met de bewaar- en vernietigingstermijnen. Verder ben ik bekwaam in webdesign en Linux (Ubuntu). Archiveren in opensource is geen enkel probleem en dit bespaart op organisatiekosten.

Per half december 2013 krijg ik weer 28 uur beschikbaar voor andere opdrachten. Als u een projectdocumentalist zoekt, hebt u die per half december gevonden!
Website
http://about.me/johanjoostvandaalen

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 4 Februari 2013 om 11.59 zei Marco Klerks...

Hallo Johan,

 

Ik ben een beetje aan de late kant, maar ik wil je alsnog van harte welkom heten op BREED! Op dit platform delen we kennis en ervaringen over het managen van informatie. Je kunt deelnemen aan discussies of er zelf een starten. Ook is er de mogelijkheid om blogs te schrijven. Je kunt het een en ander op de hoofdpagina vinden of via het menu bovenaan de website.

 

Ik hoop dat de community je kan helpen bij vraagstukken waar jij in je werk mee stoeit. En misschien kun jij ook anderen helpen. Voor sommige deelonderwerpen zoals zaakgericht werken, open data en vacatures zijn er aparte groepen. Een keer aan het begin van elke maand ontvang je een nieuwsbrief van alle nieuwe berichten.

 

Mocht je nog vragen of ideeën hebben over BREED, dan hoor ik het graag. Rest mij je veel plezier te wensen bij deze community!

 

Groet,
Marco

Twitter Tracker (Personal)

 
 
 

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden