Jan Huiskes
  • Man
  • Overijssel
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 

De pagina van Jan Huiskes

Recente activiteiten

Jan Huiskes heeft gereageerd op discussie Op weg naar informatiespecialist 3.0 van Vera Korte
"Zelf heb ik al meerdere organisaties in dit traject begeleid. Ik begin altijd met het opstellen van een verbeterplan waarin de huidige en de gewenste situatie beschreven wordt. Met dit verbeterplan als basis gaan we dan aan de slag. Naast mij zijn…"
Zaterdag

Profielgegevens

About me
Ik ben een betrokken, stabiele, energieke en resultaatgerichte persoon. Ik ben een doorzetter en vastberaden om het doel te bereiken. Ik draag graag verantwoordelijkheid, ben enthousiast en houd van organiseren en sturen. Ik leg en onderhoud makkelijk contacten. Ik ben een harde werker en neem graag initiatieven, ook in moeilijke situaties. Complexiteit zie ik als een uitdaging. Ik beschik over een goede mensenkennis en over een goed inlevingsvermogen. Ik leer snel en makkelijk en kan heel makkelijk schakelen tussen visies en uitvoerende werkzaamheden en denk strategisch. Mijn passie is om mensen en organisaties te bewegen zich te ontwikkelen om het beter te (willen) doen

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 27 Januari 2017 om 10.48 zei Yvonne Welings...

Beste Jan,

Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar. Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals e-depot, opleidingen, vacatures, zaakgericht werken, de nieuwe omgevingswet, waardering en selectie en open data. Aan het begin van elke maand ontvang je onze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

Yvonne Welings

 
 
 

© 2020   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden