Frank van Geffen
  • Culemborg, Gelderland
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook MySpace

De vrienden van Frank van Geffen

  • Sandra de Waart
  • Yvonne Welings
 

De pagina van Frank van Geffen

Recente activiteiten

Frank van Geffen heeft gereageerd op discussie "Transparency by design" als mogelijke oplossing voor blackbox effecten van Frank van Geffen in de groep Open the Blackbox
"Op 28 september is er vanuit de IG Open the Blackbox een webinar verzorgd over Transparency by design. Lees hier het verslag of kijk hieronder naar de opname van het webinar."
6 Okt 2021
Frank van Geffen heeft een discussie geplaatst
28 Mei 2021
Frank van Geffen heeft gereageerd op discussie Groene Amsterdammer bericht over Blackbox van Yvonne Welings in de groep Open the Blackbox
"1. Wat willen we voorkomen? 2. Welk belang wordt er gediend met het zwart maken van teksten? 3. Welk design principes zouden we moeten toepassen om het meer transparant te maken? Er zijn hier meerdere stakeholders, het lijkt dat "macht"…"
23 Jan 2021
Frank van Geffen heeft gereageerd op blogbijdrage Hoe krijgen we algoritmen zo eerlijk mogelijk? van Yvonne Welings
"Mijn eerste opmerking lijkt verwijderd te zijn...ik verwees naar een toevoeging aan de discussie over "transparency by design". De ogenschijnlijke white box (transparante werking) van het kraamzorg proces.  Belangrijk daarbij is de…"
3 Dec 2020
Frank van Geffen heeft gereageerd op blogbijdrage Hoe krijgen we algoritmen zo eerlijk mogelijk? van Yvonne Welings
"En aanvullend, wanneer zijn ze eerlijk? Kan dat eigenlijk wel? Meer belangrijk is dan wanneer zijn de duidelijk genoeg om ze te vertrouwen. Dat laatste kun je soms ook afleiden aan de consistentie van het resultaat wat algoritmes produceren. Vaak is…"
3 Dec 2020
Frank van Geffen heeft gereageerd op discussie "Transparency by design" als mogelijke oplossing voor blackbox effecten van Frank van Geffen in de groep Open the Blackbox
"Een mogelijke white box waar op gewezen werd zijn de processen rondom en tijdens de kraamzorg. Het is vaak voor zowel het gezin als de medewerker in dit proces vrij duidelijk wat er gaat gebeuren en wat de verwachtingen zijn. Waarom? vroeg…"
3 Dec 2020
Frank van Geffen heeft een discussie toegevoegd aan de groep Open the Blackbox
Miniatuur

"Transparency by design" als mogelijke oplossing voor blackbox effecten

Als we eens starten met het verzamelen van allerlei voorbeelden van "white boxen".Dan kunnen we daarna ook beter de black boxen zichtbaar maken.Welke voorbeelden van white boxen kennen jullie? Wat maakt hen transparant?Welk gevoel geven ze je?De online discussie (zie video link) benoemt er al een aantal:1. Amsterdams lotingssysteem voor plaatsen basisschoolleerlingen naar voortgezet onderwijs2. Berekening van de WOZ-waarde3. Zelf reinigend effect van de wetenschapAls generiek kenmerk wordt in…See More
1 Dec 2020
Frank van Geffen heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
28 Nov 2020
Yvonne Welings heeft een reactie achtergelaten voor Frank van Geffen
"Beste Frank,   Van harte welkom op het Breed netwerk.   Wij zouden het leuk vinden wanneer je actief deelneemt aan discussies. Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar, dat doen we al sinds 2007! Je kunt ook lid…"
12 Nov 2020
Frank van Geffen is nu lid van BREED - over de grenzen van informatie
11 Nov 2020

Profielgegevens

About me
Ik heb meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van procesmanagement, informatiemanagement, analyse en advies.

De afgelopen 10 jaar heb ik de innovatieve techniek process mining zeer succesvol onder de aandacht van het bedrijfsleven gebracht.

Naast verschillende succesvolle projecten heb ik de Interest Group Process Mining opgezet bij de KNVI.

Dit heeft gezorgd voor een laagdrempelig platform, waar bedrijven leren van elkaars praktische ervaringen bij het toepassen van deze nieuwe techniek.

In 2018 ontving ik het Certified Process Mining Master-certificaat voor mijn succesvolle projecten.

Ik ben ook benoemd als een digitale proces innovator van 2018 op basis van de impact die ik heb bereikt via IG Process Mining, door talloze bedrijven in staat te stellen hun processen te vernieuwen door toepassing van process mining.

Neem contact met mij op voor een chat:
Whatsapp voor bedrijven: +31653505089
Website
http://www.linkedin.com/in/frvangeffen/

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 12 November 2020 om 9.32 zei Yvonne Welings...

Beste Frank,

 

Van harte welkom op het Breed netwerk.

 

Wij zouden het leuk vinden wanneer je actief deelneemt aan discussies. Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar, dat doen we al sinds 2007! Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals e-depot, archieftoezicht, privacy en security, data en archivering, kwaliteitsgroep informatie management, opleidingen, vacatures, Zaakgericht werken, de nieuwe Omgevingswet 2022, waardering en selectie en open data.

 

Een keer per maand ontvang je onze nieuwsbrief.

 

Met vriendelijke groet,

 

redactie BREE

 
 
 

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden