Eddy Machiela
  • Man
  • Leeuwarden
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

De vrienden van Eddy Machiela

  • Geert-Jan van Bussel
  • Arjan de Vries

Discussies van Eddy Machiela

enveloppen bewaren ?

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Yvonne Welings 21 Jun 2012. 4 Antwoorden

In onze organisatie komt veel correspondentie binnen van particulieren. Op dit moment digitaliseren en bewaren we de brieven 'n de envelop. Mijn vraag is in hoeverre enveloppen bij het document/brief…Doorgaan

Tags: enveloppen, bewaren

barcode printer

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Marco Klerks 16 Sept 2011. 5 Antwoorden

Wij zijn op zoek naar een barcode printer die je (als het kan offline) opdracht kunt geven om te beginnen met een bepaalde serie en dat de printer deze serie zelf doorzet. Ook moet je eigenlijk het…Doorgaan

Tags: printer, barcode

 

De pagina van Eddy Machiela

Recente activiteiten

Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie enveloppen bewaren ? van Eddy Machiela
"Het bewaren van enveloppen heeft een juridische reden vooral bij bezwara en beroep. Bij sommige gemeenten wordtde envelop zelfs ook gescand omdat de datum van verzending afwijkt van die van het beroepschrift. Daar is nu nog een uitspraak bijgekomen,…"
21 Jun 2012
Bas de Groot heeft gereageerd op discussie enveloppen bewaren ? van Eddy Machiela
"Dag Eddy, Open deur: de reden dat de enveloppen enige tijd bewaard dienen te worden is dat de datum van verzenden, die te verifieren is door het poststempel, van belang kan zijn voor de afhandeling van het werkproces. Als het goed is kunnen zowel de…"
2 Mei 2012
Eddy Machiela heeft gereageerd op discussie enveloppen bewaren ? van Eddy Machiela
"Bedankt voor het snelle antwoord. Bewaren jullie de enveloppen 'op gevoel' of is dit nav een wet- of regelgeving. Wij zijn ook bezig met het verkrijgen van een certificaat voor vernietiging en we hopen ook hiermee een digitale slag te…"
27 Apr 2012
Roel Snijders heeft gereageerd op discussie enveloppen bewaren ? van Eddy Machiela
"Bij ons in Hardenberg gaat de post digitaal de organisatie in. Uitsluitend van de binnengekomen bezwaarschriften en ingediende zienswijze worden de enveloppen meegescant met de binnengekomen brieven. De reden hiervan is dat de behandelaar moet…"
26 Apr 2012
Eddy Machiela heeft een discussie geplaatst

enveloppen bewaren ?

In onze organisatie komt veel correspondentie binnen van particulieren. Op dit moment digitaliseren en bewaren we de brieven 'n de envelop. Mijn vraag is in hoeverre enveloppen bij het document/brief horen. Moeten enveloppen bewaard blijven, zijn ze noodzakelijk voor evt bewijslast? Ik ben benieuwd wat de wet- en regelgeving hierover zegt. Ik heb gezocht maar heb hier tot op heden helaas geen concrete informatie over kunnen vinden. Alvast bedankt voor het meedenken.See More
26 Apr 2012
Marco Klerks heeft gereageerd op discussie barcode printer van Eddy Machiela
"Kan de scanner geen barcode afdrukken? Sommige professionele scanners kunnen dat.   Als de diverse printers aangestuurd worden vanaf één server dan kun je misschien toch een opeenlopende reeks krijgen. Dat kan bijvoorbeeld handig…"
16 Sept 2011
Eddy Machiela heeft gereageerd op discussie barcode printer van Eddy Machiela
"Bedankt voor de tips zover. Meer tips en adviezen zijn van harte welkom. We werken met Corsa en het gaat dagelijks om ongeveer 1000 documenten die op barcode gearchiveerd worden. Ik zit dan ook te denken aan 1 printer omdat dat eenvoudiger…"
16 Sept 2011
Marco Klerks heeft gereageerd op discussie barcode printer van Eddy Machiela
"Je kunt ook gebruik maken van een gratis barcode-lettertype, zoals Code 39. Met een beetje creatief gebruik van Excel en dit lettertype kun je in een mum van tijd duizenden unieke barcodes genereren.   In 's-Hertogenbosch gebruiken we…"
15 Sept 2011
bert hendriksen heeft gereageerd op discussie barcode printer van Eddy Machiela
"Hallo wij gebruiken een Barcodeprinter de Zebra GX420t, wij printen hiermee barcodes uit via ons DMS systeem Corsa. We kunnen van te voren aangeven hoeveel etiketten we willen hebben en dan vervolgens uitprinten, je kunt dit alleen niet off-line…"
15 Sept 2011
Joost Geraets heeft gereageerd op discussie barcode printer van Eddy Machiela
"Het eerste dacht ik aan zo'n DYMO > http://global.dymo.com/nlNL/Home/ Daar werden adres-stickers mee geprint in de zorgorganisatie waar ik heb gewerkt.   Verder vind ik net > http://www.etikon.nl/index.php?id=14 >…"
15 Sept 2011
Eddy Machiela heeft een discussie geplaatst

barcode printer

Wij zijn op zoek naar een barcode printer die je (als het kan offline) opdracht kunt geven om te beginnen met een bepaalde serie en dat de printer deze serie zelf doorzet. Ook moet je eigenlijk het aantal uit te printen stickers op kunnen geven. Weet iemand hiervoor een geschikt apparaat. Wat gebruiken andere organisaties hiervoor? Het gaat dan om ongeveer 1000 etiketten per dag. alvast bedankt voor de tips.See More
14 Sept 2011
Eddy Machiela heeft gereageerd op discussie Ervaringen met substitutie machtigingen van Ted van Lent in de groep Vervanging
"Ook ik ben (vanuit een justitie onderdeel) erg benieuwd naar de ervaringen over vervanging. Waar het mij in het bijzonder om gaat, is de vernietiging van (ooit) voor vernietiging in aanmerking komende documenten na digitalisering. Ik heb begrepen…"
12 Jul 2011
Eddy Machiela is nu lid van BREED - over de grenzen van informatie
27 Jun 2011

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 27 Juni 2011 om 10.26 zei Yvonne Welings...

Hallo Eddy,

Welkom bij BREED! Op dit platform delen we kennis en ervaringen over het managen van informatie. Je kunt deelnemen aan discussies of er zelf een starten. Ook is er de mogelijkheid om blogs te schrijven. Je kunt het een en ander op de hoofdpagina vinden of via het menu bovenaan de website.

Ik hoop dat de community je kan helpen bij vraagstukken waar jij in je werk mee stoeit. En misschien kun jij ook anderen helpen. Ik wil je wel vragen om nog even een (pas-)foto van jezelf op je profiel te plaatsen; dat communiceert wat fijner.

Mocht je nog vragen of ideeën hebben over BREED, dan hoor ik het graag. Rest mij je veel plezier te wensen bij deze community!

Groet,

 

Yvonne Welings

 
 
 

© 2017   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden