Danny Schram
  • Man
  • Den Haag
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook MySpace
  • Blogteksten
  • Discussies
  • Gebeurtenissen
  • Video's
 

De pagina van Danny Schram

Recente activiteiten

Danny Schram heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
4 Jul

Profielgegevens

About me
Beste collega's,

Graag stel ik mezelf voor als Dan, een enthousiaste professional op het gebied van Informatiemanagement en Cultuurwetenschappen. Ik ben gevestigd in Den Haag en heb een passie voor geschiedenis, wat mijn interesse in het adequaat bewaren en beheren van informatie heeft aangewakkerd.

Ik begrijp de uitdagingen die we allemaal tegenkomen in dit dynamische vakgebied. De voortdurende technologische ontwikkelingen en complexiteit van informatiemanagement stellen ons voor interessante vraagstukken. Laten we deze uitdagingen omarmen als kansen om te groeien en te innoveren.

Ik kijk ernaar uit om kennis en ervaringen met jullie te delen en samen te werken aan oplossingen voor de complexe vraagstukken waar we mee te maken hebben. Laten we onze krachten bundelen, ideeën uitwisselen en elkaar inspireren om de best practices in ons vakgebied naar nieuwe hoogten te brengen. Samen kunnen we de toekomst van Informatiemanagement vormgeven!

Ik ben enthousiast om met jullie samen te werken en te leren van jullie inzichten en expertise. Laten we een vruchtbare samenwerking aangaan en waardevolle resultaten bereiken!

Met vriendelijke groet,
Dan

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 6 December 2018 om 10.18 zei Yvonne Welings...

Beste Danny,

Welkom op Breed.

Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar, dat doen we al sinds 2007 ! Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals e-depot, archieftoezicht, privacy en security, data en archivering (nieuw), kwaliteitsgroep informatie management, opleidingen, vacatures, zaakgericht werken, de nieuwe omgevingswet, waardering en selectie en open data.

Een keer per maand ontvang je onze nieuwsbrief. Oudere nieuwsbrieven vind je hier.

Met vriendelijke groet,

 

Yvonne Welings

 
 
 

© 2023   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden