Bert Kwant
  • Man
  • Emmen, Drenthe
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

De vrienden van Bert Kwant

  • Jan van Gerwen
 

De pagina van Bert Kwant

Recente activiteiten

Bert Kwant heeft gereageerd op discussie Uitbesteden postregistratie van Tim Lelieveld
"Docuwork heeft ervaring met het uitbesteden van post. Docuwork doet dit voor gemeente en andere overheidsinstellingen. Afhankelijk van de aantallen is het de vraag of een aanbesteding noodzakelijk is. Docuwork kan u daarbij helpen van advies tot de…"
15 Apr
Bert Kwant heeft gereageerd op discussie Werkende digitale postkamer, kennis en ervaringen gevraagd van Wim van Loon
"Ik kan zeker meegaan in de opmerking van Leon. Er zijn meerdere pakketten op de markt welke in een digitale postkamer gebruikt kunnen worden en worden gebruikt. www.docyard.eu"
22 Jan
Bert Kwant heeft gereageerd op discussie Emailboxen opschonen en AVG van Hennie de Vries
"DocYard is een software pakket welke emailboxen kan uitlezen, de email classificeert en aanlevert aan een dms of zaaksysteem. Nadat de emails zijn opgeslagen in het dms/zaaksysteem kunnen deze verwijderd worden uit de emailbox. Voor meer informatie…"
22 Jan
Bert Kwant heeft gereageerd op discussie Automatische incassokaarten van Bert Hendriksen
"Een mogelijke optie is om de kaarten te digitaliseren. Dit bespaart je veel ruimte en het kan in 1 doorzoekbaar pdf bestand."
22 Jan
Bert Kwant heeft gereageerd op discussie Marktverkenning alternatief Digiwerkt van Gerrit Barbé
"Hallo Gerrit, ik ben van Docuwork en wij hebben een vestiging in Enschede. Hier voeren wij digitaliseringswerkzaamheden uit voor gemeenten en anderen. Wij werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en nu vooral mensen van DCW in…"
4 Jan
Bert Kwant heeft gereageerd op discussie Privacygevoelige gegevens en digitaal ontsluiten bouwtekeningen van Jesper Baltes
"Met DocYard software kun je ook tekeningen anonimiseren. Dit kan handmatig maar ook door het invullen van namen of maken van templates."
25 Sept 2018
Bert Kwant heeft gereageerd op discussie Anoniem digitaliseren: ervaringen gevraagd van Yvonne Welings
"Docuwork is reseller van DocYard een digitale postkamer oplossing. In DocYard is nu een moduele opgenomen voor het anonimiseren van documenten. De geanonimiseerde gegevens zijn ook niet meer op te zoeken met OCR. Het anonimiseren gebeurt op basis…"
25 Sept 2018
Bert Kwant heeft gereageerd op discussie AVG: Stelling 8: ‘Ongestructureerde data (e-mail, shares) zijn niet compliant te krijgen’ van Yvonne Welings
"het is goed om ook deze stromen compliant te krijgen. Ik denk dat dit ook goed mogelijk is met software. Zo is er software wat al deze stromen gestructureerd kan verwerken om evt. in dms te plaatsen. Doordat deze software ook voor andere doeleinden…"
8 Apr 2018
Bert Kwant heeft gereageerd op discussie scannen bouwtekeningen A0 formaat en 300DPI van Marjolein van der Boom
"Je kunt prima tekeningen scannen in Tiff met 300 dpi in kleur. Deze bestanden zijn inderdaad qua formaat erg groot maar met de juiste compressie techniek en de juiste software kunnen deze tekening gecomprimeerd en omgezet worden naar pdf-bestanden…"
9 Nov 2016
Bert Kwant heeft gereageerd op discussie scannen bouwtekeningen A0 formaat en 300DPI van Marjolein van der Boom
"Hallo Marjolein, Docuwork kan tekeningen groter dan A3 scannen in pdf, kleur en 300 dpi en daarna comprimeren. De bestandsgrootte is dan vele malen kleiner. Het comprimeren is door middel van MRC compressie, met deze techniek blijft de kwaliteit…"
8 Nov 2016
Bert Kwant heeft gereageerd op discussie Wel of niet origineel behouden na vervanging wanneer kwaliteit minder is dan orgineel? van Henk de Lauré
"Worden alle rapporten in kleur gescand? Alles in kleur scannen voorkomt dit probleem. Dit hoeft niet meer opslagcapaciteit te kosten dan zwart/wit. De opslagcapaciteit op evt. servers zijn tegenwoordig ook niet meer zo duur. Er…"
14 Sept 2016
Bert Kwant heeft gereageerd op discussie Uitbesteden scannen/registreren poststroom van Henk Westenberg
"Hallo Henk, Docuwork is een organisatie welke zich richt op het digitaliseren van poststromen. Hiervoor gebruiken wij eigen software welke documenten kan herkennen en classificeren en daarna ook zo ingericht kan worden dat het per document/zaak kan…"
5 Aug 2016
Bert Kwant heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt
27 Jan 2010
Bert Kwant en Ton de Looijer zijn nu bevriend
31 Dec 2009
Bert Kwant is nu lid van BREED - over de grenzen van informatie
30 Dec 2009

Profielgegevens

Prikbord

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

  • Nog geen reacties!
 
 
 

© 2019   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden