Managementconferentie Positionering Overheidsarchieven 12 mei 2014 (Brain en Archief2020)

De managementconferentie werd gisteren in Utrecht gehouden. Een bijeenkomst voor directeuren van de Overheidsarchieven (van NA tot historisch Centrum). Voorafgaand aan de bijeenkomst kon de door Berenschot aangeboden 'vragenlijst positionering' worden ingevuld. Ook Directeuren van Diensten die niet aanwezig konden zijn waren in de gelegenheid om de vragenlijst in te vullen. In de hand-out was de samenvatting van de positionering opgenomen. In het middagprogramma konden directeuren het eigen profiel verder uitwerken om de komende tijd concrete stappen te gaan zetten. Voor de deelnemers goed om hier samen met collega's mee bezig te zijn. De uitdaging om volop in het papier te staan dat nog groeit en gelijktijdig ook goed op te stellen voor de digitaal duurzame opgave, met alle onzekerheden hierover en de nog niet hierop ingestelde kwantitatieve en kwalitatieve mensen en middelen vergt focus en het maken van keuzen en plannen. De directeuren gingen allen met huiswerk, een pitch en buddy naar huis.

Breednetwerk deelnemers worden van harte uitgenodigd hier hun ervaringen, feed-back of vragen te stellen: wellicht ook voor hen die de bijeenkomst niet konden bijwonen een optie om hier toch nog een graantje van mee te pikken. In één dag bouwen we de toekomst per slot van rekening niet.

Kijk even op twitter #mc2020 en of #Archief2020 en je kunt enkele tweets volgen van enkele deelnemers. Je bent vrij om er een uit te pikken en er hier verder een 'boom' over op te zetten. Samen met collega's verdiepen op onderwerpen waarvoor een tweet of de dag gisteren te kort was: van harte uitgenodigd.

Weergaven: 207

Berichten in deze discussie

Kijk ook op Twitteraccount  @Archief2020.

RSS

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden